Sizi oynamış biliyordum hocam Triss ile, ona göre konuşuyordum hep. Yoksa önceden dediniz de ben mi unuttum?Malum sahneler dışındaki sahneler de var tabii, oyunu Triss romantizm ile hiç oynamadığım için bilmem. Ama az sabır, onu da yapacağız bir gün
Malum sahne 10-15 saniye falandı sanırım, ben ondan bahsediyordum. İşin garip kısmı kule dışı çekim daha uzundu diye hatırlıyorum
Yennefer'ın da DLC'si yok, Kovir DLC'si olsaydı Yennefer'ın tarafından adaletsizlik olurdu.
Anlamadım, Eskel sahnesi mi? Eskel, Lambert ve Geralt'ın komik sahnesinden mi bahsediyorsun?
Triss romantizm'inde gemi sahnesinde hata yapmıştım, kız bu kadar emek verdi. Artık ona gitme kal diyemem diye düşünmüştüm, öyle deseydim çoktan oyunu ilk oynayışımda Triss ile bitirecektimSizi oynamış biliyordum hocam Triss ile, ona göre konuşuyordum hep. Yoksa önceden dediniz de ben mi unuttum?
Hatırlarsan ben A'dan Z'ye 3-4 saat süren kendi çapımda olabildiğince tarafsız detaylı bir inceleme yapmıştım, o yüzden bu detayları da hesaba katmıştım.Malum sahne pek önemli değil bana kalırsa, ondan önce yaşananlar Yen’in sahnelerine taş çıkartıyor. Benim için önemli olan kısım orası, malum sahneler için Reddit gibi platformlarda sayfalar var zaten, animasyon yapan dostlarımız orada işin en iyisini yapıyor
Şaka yapıyorsun?! Oyunlarda gerçekleşmemiştir herhalde bu olay, nerede gerçekleşti? Gözümden kaçtığına inanamıyorum.Triss’in Eskel ile olan malum sahnesi hocam. Biraz rahatsız edici, Triss’i başkası ile görmek üzüyor
“Something Ends, Something Begins” kitabında oluyor bu, önceden de demiştim ama bu sahneyi belirtmemiştim sanırım. Sapkowski arkadaşlarının evlilik hediyesi için yazmıştı. Kanon olmayan bir kitap kendisi, kanon olan kitaplardan daha önce yazılmıştı sanırım. Pek umursamıyorum ben.Triss romantizm'inde gemi sahnesinde hata yapmıştım, kız bu kadar emek verdi. Artık ona gitme kal diyemem diye düşünmüştüm, öyle deseydim çoktan oyunu ilk oynayışımda Triss ile bitirecektim
Hatırlarsan ben A'dan Z'ye 3-4 saat süren kendi çapımda olabildiğince tarafsız detaylı bir inceleme yapmıştım, o yüzden bu detayları da hesaba katmıştım.
Karşılaştırmanın sonucunda neredeyse her iki taraf da neredeyse eşit idi, fakat bana Yennefer daha iyi gelmişti. Ondan sonra da Y-Virüs'üne kapılmıştım, sonra yine Triss, yine Yen derken en son şu an tekrardan Triss'e döndüm. Ve sanırsam bu değişmeyecek
Şaka yapıyorsun?! Oyunlarda gerçekleşmemiştir herhalde bu, nerede gerçekleşti? Gözümden kaçtığına inanamıyorum.
Aynen, bu sahneyi belirtmemiştin. Sadece Eskel'in Triss'in koluna dokunmasını falan söylemiştin.“Something Ends, Something Begins” kitabında oluyor bu, önceden de demiştim ama bu sahneyi belirtmemiştim sanırım. Sapkowski arkadaşlarının evlilik hediyesi için yazmıştı. Kanon olmayan bir kitap kendisi, kanon olan kitaplardan daha önce yazılmıştı sanırım. Pek umursamıyorum ben.
Eskel’in Triss’in koluna dokunması kanon kitaplarda oluyor, Triss Geralt’dan bile daha fazla elektrik aldığını söylüyordu Eskel’den. Sonucunda bir şey gerçekleşmese de öyle bir olay vardı kitaplarda, Elflerin Kanı’ydı sanırsam kitap. Kendiniz okuyunca da anlayacaksınızdır.Aynen, bu sahneyi belirtmemiştin. Sadece Eskel'in Triss'in koluna dokunmasını falan söylemiştin.
Gözümden kaçması normal o zaman, kanon bir kitap olmadığı için çok da takılmadım ben. Çok da önemli bir kitap değildir zaten, hem kitaplarda Geralt ile Triss oyunlardaki gibi bir ilişki yaşamadığına göre...
Oyuncu seçimleri ve timeline saçmalığı dışında aşırı kötü yaptığı bir iş yok zaten Netflix’in, ama diziyi dizi yapan oyuncular. Diziye bağlanmamızı sağlayacak kişiler kötü olunca izleyesi gelmiyor insanın. Bir de kafalarına göre olayları değiştirip kesmesi gereksiz, pek hoşuma gitmedi o kısımlar.Yalnız Netlix The Witcher'ın soundtrack'leri bence fena değil, mesela şunu çok seviyorum;
Bazen açıp dinliyorum ara sıra, çok gaza getiriyorNetflix soundtrack işini becerdi benim gözümde.
Oyuncular kitaplardaki karakterlerin betimlemeriyle aynı veya yakın olsaydı benim için hiçbir sorun olmazdı, zaten kitaplardaki karakterlerin tiplerini tam olarak bilmiyoruz.Oyuncu seçimleri ve timeline saçmalığı dışında aşırı kötü yaptığı bir iş yok zaten Netflix’in, ama diziyi dizi yapan oyuncular. Diziye bağlanmamızı sağlayacak kişiler kötü olunca izleyesi gelmiyor insanın. Bir de kafalarına göre olayları değiştirip kesmesi gereksiz, pek hoşuma gitmedi o kısımlar.
Yennefer, neyse de Triss olmamis sanki. Ben Ciri'yi begendim ama en azindan kotu degil.Oyuncu seçimleri ve timeline saçmalığı dışında aşırı kötü yaptığı bir iş yok zaten Netflix’in, ama diziyi dizi yapan oyuncular. Diziye bağlanmamızı sağlayacak kişiler kötü olunca izleyesi gelmiyor insanın. Bir de kafalarına göre olayları değiştirip kesmesi gereksiz, pek hoşuma gitmedi o kısımlar.
Soundtrack’ler oyunlarda olduğu kadar iyi olmasa da güzel yapılmış
Ciri, Dandelion ve Geralt oyunlardaki tiplemelerle aynı neredeyse, onun dışında Yennefer'ın tipi bence pek benzemese de kadın rolünün hakkını vermiş.Yennefer, neyse de Triss olmamis sanki. Ben Ciri'yi begendim ama en azindan kotu degil.