Olayı biraz yanlış anlamışsınız sanırım, kadının babasını öldüren adam kafası kesilen adam gibi duruyor. İngilizce altyazı ile tekrar izleyip bir baktım, sanırım kadının babasını öldüren kişi, kafası kesilen adam.
Tam olarak bir tecavüz olmasa da kalçasına vuruyor evet, ama kızı değil işte. “Babamı öldürdünüz” demesinin sebebi farklı, kafası kesilen adam o kızın babası değil.
Kızın babası malikanenin sahibi, kafası kesilen adam ise kızın babasını öldüren kişi. Kafasının kesilme sebebi de o sanırım.
Tam olarak bir tecavüz olmasa da kalçasına vuruyor evet, ama kızı değil işte. “Babamı öldürdünüz” demesinin sebebi farklı, kafası kesilen adam o kızın babası değil.
Kızın babası malikanenin sahibi, kafası kesilen adam ise kızın babasını öldüren kişi. Kafasının kesilme sebebi de o sanırım.
Bütün sahneyi tekrar izledim ama sebebi söylenmemiş. Olgierd “Out of fury” diyor. Sinirinden yapmış ama bu sinirine ne sebep olmuş belirtilmemiş durumda.
Bütün sahneyi tekrar izledim ama sebebi söylenmemiş. Olgierd “Out of fury” diyor. Sinirinden yapmış ama bu sinirine ne sebep olmuş belirtilmemiş durumda.
Bu arada ana görevlerde sarı renkteki ana diyaloglarda karşımdaki kişinin isteğini reddetme seçeneği var, ben her ne kadar o seçeneği seçmek istesem de bunun işe yaramayacağını. Her türlü zorla kabul edeceğimi düşündüm, bu diyalog seçenekleri hikayeye iyi kötü etki ediyor mu?
Hafif zırh olduğu için güçsüz olması normal, hasara karşı pek korunaklı bir zırh değil. Ancak böyle olunca hem daha çevik ve hızlı oluyorsun, hem de enerjin çabuk yenileniyor.