Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gaunter O’Dimm ek paket boyunca NPC kıyafetleri ile farklı kılığa bürünüp her zaman yanınızda oluyor
Bu detayı ancak YouTube videolarında fark etme şansım olmuştu. Ayrıca, hiçbir yerden eksik kalmayan Gaunter O'Dimm'in, Blood and Wine paketinde de varlığını hissettirdiği görevlerden biridir:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gelecek Witcher oyunlarında da bekliyorum kendisini. Olmazsa gerçekten üzülürüm, çok hoş bir karakter gözümde.

@Lyrinx İyi bir karakter olmadığını rahatça söyleyebilirim, ama yine de hoşuma gidiyor. Soundtrack'i ayrı güzel.

Berbat bir karakter. Kendisi bir iblis, kendi Dünya'sı var. Ben maalesef HoS ek paketini oynadığımda iyi demem doğru olmaz ama, kötü biri olarak düşünmüyordum. Sonra anladım olayları ama iş işten geçmişti maalesef.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
HoS ek paketini hiç sevmedim ben ya. Bir tık daha gerilim barındırıyor ve gerilimin dozajı kaçıyor bana göre. Bu yüzden tekrar başlamayı falan da düşünmüyorum.

Berbat bir karakter. Kendisi bir iblis, kendi Dünya'sı var.
Oyunu ilk oynadığım zaman DLC'ler hakkında hiçbir fikrim yoktu, Gaunter O'Dimm'i Ak Bostan'da ilk gördüğüm zaman anlamıştım özel bir karakter olduğunu. Modellemesi diğer NPC'ler gibi değildi, diğer NPC'ler gibi sıradan bir diyaloğu yoktu ve isminin rengi bile yeşildi.

İlk kez oynadığımda ben de böyle düşünüyordum, sıkıcı gelmişti. Sonrasında en iyi seçimlerle yavaş yavaş tadını çıkararak tekrar oynadım. Güzelliği böyle ortaya çıkıyor. Bir de Shani hanım var işte, o da ayrı güzel

(Sadece konu başlığına göre yazıyorum.) Witcher 3'ü oynadım çok güzeldi, 2 kere bitirdim ama Witcher 4 çıksa oynar mıyım bilmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…