Sürprizbozan Hadi biraz Witcher konuşalım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Triss’in içtiği iksir tam olarak sadece Ak Martı’dan oluşmuyor hocam. Ondan da olmuş olabilir. Farklı maddeler de bulunduruyor. Dümdüz bir efsunger iksiri içmiyor.

@strigoi @Lyrinx Orianna hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Kendisi Regis ve Detlaff’ın sahip olmadığı Unseen Elder’in mağarasının giriş anahtarına sahip. B&W’ın en gizemli karakterlerinden biri bence kendisi. Yüce bir vampir mi yoksa farklı tür bir vampir mi bilinmiyor. Daha çok Alp’lere benziyor aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anladım, teşekkür ederim :)

Orianna kısmında ise, DLC'leri oynamadığım için bilmiyorum. Hakkında bildiğim tek şey bir vampir olması, yüce vampir olduğunu düşünmüyorum. Ama olabilir, güçlü bir bruksa veya alp de olabilir.

Bu arada, o savaş videosunu izlemiştim önceden. Çok güzel olmuş :)

Witcher 3 bitirdikten sonra sildim. Nasıl olsa hikayeyi falan anlamıştım, DLC pek de merakımı çelmemişti. Oyunu sildim silmesine de büyük bir boşluğa düştüm. Canım çok çekti tekrar yükledim. Dedikleri kadar varmış gerçekten. Blood and Wine gerçekten başka bir dünya.

Witcher 3 bitirdikten sonra sildim. Nasıl olsa hikayeyi falan anlamıştım, DLC pek de merakımı çelmemişti. Oyunu sildim silmesine de büyük bir boşluğa düştüm. Canım çok çekti tekrar yükledim. Dedikleri kadar varmış gerçekten. Blood and Wine gerçekten başka bir dünya.
Başka bir oyun gibi zaten DLC'ler, oynamadım ama çok iyi olduklarını biliyorum.

Anladım, teşekkür ederim :)

Orianna kısmında ise, DLC'leri oynamadığım için bilmiyorum. Hakkında bildiğim tek şey bir vampir olması, yüce vampir olduğunu düşünmüyorum. Ama olabilir, güçlü bir bruksa veya alp de olabilir.

Bu arada, o savaş videosunu izlemiştim önceden. Çok güzel olmuş :)
Haklısınız hocam, anlık bir şekilde aklımdan çıkmış ek paketleri oynamadığınız :)

Triss’in içtiği iksir tam olarak sadece Ak Martı’dan oluşmuyor hocam. Ondan da olmuş olabilir. Farklı maddeler de bulunduruyor. Dümdüz bir efsunger iksiri içmiyor.

@strigoi @Lyrinx Orianna hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Kendisi Regis ve Detlaff’ın sahip olmadığı Unseen Elder’in mağarasının giriş anahtarına sahip. B&W’ın en gizemli karakterlerinden biri bence kendisi. Yüce bir vampir mi yoksa farklı tür bir vampir mi bilinmiyor. Daha çok Alp’lere benziyor aslında.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Orianna görevi çok iyiydi. Onu, bir çocuğun kanını emerken yakalamamız tüyler ürpertici. Orianna dediğiniz gibi gizemli bir karakter, ama sevmedim. Ben Orianna'yı, Yüce Vampir klasmanından Bruksa olarak biliyorum. Görünüşü, hareketleri falan düpedüz Bruksa'yı anımsatıyor bana.

Savaş sahnesi çok iyiydi, tam bir Witcher fragmanı işte. Geralt daha asabi gözüküyor, daha gerçekçi bir atmosfer falan.

Görevin şu sahnesi efsaneydi:

So, you will live this time, i letting you.
...
I will come back for you one day. You realize that, right?

Bu diyalog sonrası fragman izlendiğinde çok daha güzel bir etki yaratıyor :)

Aynı şekilde Orianna'nın dediği cümle ve hareket, fragman ile aynı.

Orianna görevi çok iyiydi. Onu, bir çocuğun kanını emerken yakalamamız tüyler ürpertici. Orianna dediğiniz gibi gizemli bir karakter, ama sevmedim. Ben Orianna'yı, Yüce Vampir klasmanından Bruksa olarak biliyorum. Görünüşü, hareketleri falan düpedüz Bruksa'yı anımsatıyor bana.

Savaş sahnesi çok iyiydi, tam bir Witcher fragmanı işte. Geralt daha asabi gözüküyor, daha gerçekçi bir atmosfer falan.

Görevin şu sahnesi efsaneydi:

So, you will live this time, i letting you.
...
I will come back for you one day. You realize that, right?

Bu diyalog sonrası fragman izlendiğinde çok daha güzel bir etki yaratıyor :)

Aynı şekilde Orianna'nın dediği cümle ve hareket, fragman ile aynı.

Hoş olan durum ise fragman B&W hakkında küçücük bir bilgimiz bile yokken çıkmıştı. Adamlar bunu bile en baştan planlamışlar :D Ben Orianna’nın normal bir Bruksa’dan daha önemli biri olduğunu düşünüyorum açıkcası. Yoksa Unseen Elder’ın güvenini kazanamazdı.

“Been a while since i heard it last” sözünden de anlaşılır zaten. Blood and Wine’dan ileride geçen bir fragmandı kendisi, iyi planlamışlar :)

Gaunter O'Dimm oyun içerisinde en ilgimi çeken karakterdi. Hakkında detaylı bilgi verilmesini isterdim, ama artık kimin ilgisini çekerdi (!)

Ayrıca şu sahne de oldukça iyiydi, Geralt'ın korktuğunu iddia edenler de mevcuttur:

Gaunter O'Dimm oyun içerisinde en ilgimi çeken karakterdi. Hakkında detaylı bilgi verilmesini isterdim, ama artık kimin ilgisini çekerdi (!)

Ayrıca şu sahne de oldukça iyiydi, Geralt'ın korktuğunu iddia edenler de mevcuttur:

Hearts of Stone kadar güzel yazılmış bir oyun görmedim neredeyse. Adamlar 2 tane devasa oyun yapıp ek paket diye satmışlar bize :D Bu arada Gaunter O’Dimm ek paket boyunca NPC kıyafetleri ile farklı kılığa bürünüp her zaman yanınızda oluyor. Gerçekten gizemli ve kudretli bir karakter. Bazen asker bazen de köylü kıyafetleri ile ara sahnelerde gözüküyor kendisi, ama farkedilmiyor.

Normaldir, kıçı kırık bir garkolan ile Gaunter O'Dimm bir mi :)
Hearts of Stone kadar güzel yazılmış bir oyun görmedim neredeyse. Adamlar 2 tane devasa oyun yapıp ek paket diye satmışlar bize :D Bu arada Gaunter O’Dimm ek paket boyunca NPC kıyafetleri ile farklı kılığa bürünüp her zaman yanınızda oluyor. Gerçekten gizemli ve kudretli bir karakter. Bazen asker bazen de köylü kıyafetleri ile ara sahnelerde gözüküyor kendisi, ama fark edilmiyor.
Oyunun başında Ak Bostan'da Gaunter O'Dimm'e verdiğimiz cevaplar Hearts of Stone'u etkiliyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı