Hadi kart alınır mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Selamlar herkese. 15 yaşındayım ve ailemden gizli kart alacağım. Veli onayı istememesi gerek. Kartı işim olmadığı zaman arkadaşıma veriyorum. O benim yerime saklıyor. 15 yaşında bu kartı alabilir miyim? Ne tür bilgiler istiyor? Kasada T.C. falan istiyor mu? Kurulumda da ne istiyor? Sadece Epic Games, Steam'de oyun almak için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
18 yaş altında alamaz Papara alabilirsin.

Tam bilmiyorum ancak Papara'da veli onayı gerekmiyor mu?

Veli doğrulaması istiyor Papara. 18 yaş altı alamıyor mu cidden?

Kartlar hukuki sorumluluk taşıdığı için genelde 18 yaş altı kullanımı serbest olmaz. Ben zamanında sizinki gibi bir sorunu bir büyüğün üzerine ininal açarak çözmüştüm.

A101 marketlerde 1 kişi satış için dolaşıyordur geçenlerde bilgi vermek için denk geldi. Bir a101 dükkanına uğrayıp onlara sorun en güzel.

Kartlar hukuki sorumluluk taşıdığı için genelde 18 yaş altı kullanımı serbest olmaz. Ben zamanında sizinki gibi bir sorunu bir büyüğün üzerine ininal açarak çözmüştüm.

Papara kullanıyorum. Aile izin verirse veya kendin alırsan onay mı yoksa red bilmiyorum. Banka kredi kartı tam bilmiyorum. Papara'dan güvenlinir.

Hocam gizlice babamın üzerine açsam ne olur? Haberi olabilir mi?

Papara kullanıyorum aile banka kredi kartı tam bilmiyorım Papara'dan güvenlinir.
Kaç yaşındasınız? Veli onayı istiyor papara. Tam olarak nasıl yapılıyor onu da bilmiyorum

Kimliğini onaylaman gerekir.
Hocam yüz doğrulaması da istiyor. Tosla daha iyi bence

Hocalarım akıl verin ne yapacağım?
Veli onayında galiba T.C. ve telefon numarası istiyor. Hesabı kurarken benim telefon numaramı istemez. Bende veli onayına kendi telefon numarasını yazsam her şey bana mesaj olarak gelir. Zaten babamın üzerine hattım.

Ya da hadi kart alacağım, acaba alabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı