P pc123456 Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 112 12 Haziran 2025 #1 İnternet alışverişi için para yükledim alışveriş yapılmıyor, parayı çekemiyorsun da diyorlar, bari paramı çekebileyim, para çekmenin bir yolu var mı?
İnternet alışverişi için para yükledim alışveriş yapılmıyor, parayı çekemiyorsun da diyorlar, bari paramı çekebileyim, para çekmenin bir yolu var mı?
hyperoot Decapat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 624 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD) Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #2 Alışveriş yapamama sebebi nedir? Artı 0 Eksi
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 781 Çözümler 2 12 Haziran 2025 #3 pc123456 dedi: İnternet alışverişi için para yükledim alışveriş yapılmıyor, parayı çekemiyorsun da diyorlar, bari paramı çekebileyim, para çekmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kartını doğruladın mı? Artı 0 Eksi
pc123456 dedi: İnternet alışverişi için para yükledim alışveriş yapılmıyor, parayı çekemiyorsun da diyorlar, bari paramı çekebileyim, para çekmenin bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kartını doğruladın mı?
KS KS P pc123456 Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 112 12 Haziran 2025 #4 hyperoot dedi: Alışveriş yapamama sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Başkaları da diyor hadi kart ile internet alışverişi yapılmıyor diye bende bir girdim onaylandı sonra banka tarafından red yedi işlem. CristianoRonaldo30 dedi: Kartını doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. CristianoRonaldo30 dedi: Kartını doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. Artı 0 Eksi
hyperoot dedi: Alışveriş yapamama sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Başkaları da diyor hadi kart ile internet alışverişi yapılmıyor diye bende bir girdim onaylandı sonra banka tarafından red yedi işlem. CristianoRonaldo30 dedi: Kartını doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. CristianoRonaldo30 dedi: Kartını doğruladın mı? Genişletmek için tıkla... Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 781 Çözümler 2 12 Haziran 2025 #5 pc123456 dedi: Başkaları da diyor hadi kart ile internet alışverişi yapılmıyor diye bende bir girdim onaylandı sonra banka tarafından red yedi işlem. Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. Genişletmek için tıkla... Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Artı 0 Eksi
pc123456 dedi: Başkaları da diyor hadi kart ile internet alışverişi yapılmıyor diye bende bir girdim onaylandı sonra banka tarafından red yedi işlem. Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda. Genişletmek için tıkla... Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir.
KS KS P pc123456 Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 112 12 Haziran 2025 #6 CristianoRonaldo30 dedi: Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Başkalarıda böyle şikayet etmiş CristianoRonaldo30 dedi: Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim Gibi Şikayet Eden Başkalarıda Var CristianoRonaldo30 dedi: Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim Gibi Şikayet Eden Başkalarıda Var Artı 0 Eksi
CristianoRonaldo30 dedi: Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Başkalarıda böyle şikayet etmiş CristianoRonaldo30 dedi: Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim Gibi Şikayet Eden Başkalarıda Var CristianoRonaldo30 dedi: Şu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir. Genişletmek için tıkla... Benim Gibi Şikayet Eden Başkalarıda Var
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 781 Çözümler 2 12 Haziran 2025 #7 pc123456 dedi: Başkaları da böyle şikayet etmiş. Benim gibi şikayet eden başkaları da var. Benim gibi şikayet eden başkaları da var. Genişletmek için tıkla... 2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. Artı 0 Eksi
pc123456 dedi: Başkaları da böyle şikayet etmiş. Benim gibi şikayet eden başkaları da var. Benim gibi şikayet eden başkaları da var. Genişletmek için tıkla... 2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim.
KS KS P pc123456 Decapat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 112 12 Haziran 2025 #8 CristianoRonaldo30 dedi: 2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam önceden hadi de sıkıntısızdı Papara kapandı ya ondan kullanayım dedim kullanmaz olaydım. Dosya Ekleri IMG_20250612_203850.jpg 131,1 KB · Görüntüleme: 77 IMG_20250612_203850.jpg 131,1 KB · Görüntüleme: 73 Artı 0 Eksi
CristianoRonaldo30 dedi: 2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam önceden hadi de sıkıntısızdı Papara kapandı ya ondan kullanayım dedim kullanmaz olaydım.
batmandakiadam12 Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 225 15 Haziran 2025 #9 CristianoRonaldo30 dedi: 2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece veli doğrulama yetiyor mu internet alışverişi için yoksa yüz tanımada gerekli mi? Artı 0 Eksi
CristianoRonaldo30 dedi: 2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece veli doğrulama yetiyor mu internet alışverişi için yoksa yüz tanımada gerekli mi?
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 781 Çözümler 2 15 Haziran 2025 #10 batmandakiadam12 dedi: Hocam sadece veli doğrulama yetiyor mu internet alışverişi için yoksa yüz tanımada gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Velinin yüzü ve NFC ile velinin kimliğini okutuyorsun. Ama benim kartım annemin üzerine kayıtlı olduğu için öyle. Artı 0 Eksi
batmandakiadam12 dedi: Hocam sadece veli doğrulama yetiyor mu internet alışverişi için yoksa yüz tanımada gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Velinin yüzü ve NFC ile velinin kimliğini okutuyorsun. Ama benim kartım annemin üzerine kayıtlı olduğu için öyle.