İnternet alışverişi için para yükledim alışveriş yapılmıyor, parayı çekemiyorsun da diyorlar, bari paramı çekebileyim, para çekmenin bir yolu var mı?
Alışveriş yapamama sebebi nedir?
Kartını doğruladın mı?
Kartını doğruladın mı?
Başkaları da diyor hadi kart ile internet alışverişi yapılmıyor diye bende bir girdim onaylandı sonra banka tarafından red yedi işlem.
Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda.
Fiziksel kart hadi hesabımla doğrulanmış evet başkalarınında şikayeti var bu konuda.
Başkalarıda böyle şikayet etmişŞu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir.
Benim Gibi Şikayet Eden Başkalarıda VarŞu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir.
Benim Gibi Şikayet Eden Başkalarıda VarŞu anda Tosla kartım var doğruladım ve bir sorunu yok. Hadi ile ilgili bir durum olabilir.
Başkaları da böyle şikayet etmiş.
Benim gibi şikayet eden başkaları da var.
Benim gibi şikayet eden başkaları da var.
2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim.
2022 yılından beri Tosla kullanıyorum şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim.
Hocam sadece veli doğrulama yetiyor mu internet alışverişi için yoksa yüz tanımada gerekli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.