Hadi kart ile internet alışverişi yapılmıyor

En mantıklısı bir ebeveyninle bankaya git, kendine banka hesabı aç. 18 yaşından küçüksen veli imzası gerekiyor o yüzden ebeveyninle gitmen gerekiyor.

ATM ile ödeme nasıl oluyor? Bilgim yok bilmiyorum onu.

"E-pin sitelerinde ATM ile ödeme seçeneği, genellikle aşağıdaki şekilde çalışır:

### 1. ATM ile ödeme adımları:
  • Sipariş onayı: e-pin satın almak istediğiniz sitede ödeme yöntemi olarak "ATM ile ödeme" seçeneğini seçersiniz.
  • Bilgilerin verilmesi: sistem size bir banka hesap numarası (IBAN), alıcı adı ve bazen de ödeme referans numarası verir.
  • Atm'den ödeme:
- Herhangi bir bankanın ATM'sine gidersiniz.
- "EFT/Havale" seçeneğini seçerek sitenin belirttiği hesap bilgilerini girersiniz.
- Ödeme yaparken referans numarasını (varsa) açıklama kısmına eklemeniz gerekebilir.
  • Onay süreci: ödeme yaptıktan sonra, e-pin sitesine dekontu göndermeniz veya işlemi bildirmeniz istenebilir.
  • E-pin teslimi: ödeme kontrol edildikten sonra, e-pin kodu e-posta, SMS veya hesabınızda görüntülenir.

### 2. dikkat edilmesi gerekenler:
✅ Güvenilir site: sadece lisanslı ve güvenilir e-pin sitelerini kullanın (örneğin: paykasa, oyunfor, G2A, gamerz gibi).
✅ Referans numarası: eğer verildiyse mutlaka işleme ekleyin, aksi halde ödemeniz tanınmayabilir.
✅ Dekont saklama: ödeme sonrası dekontu kaydedin ve gerekirse siteye iletin.
❌ Dolandırıcılık: sahte sitelere dikkat edin, öncesinde mutlaka siteyle ilgili yorumları kontrol edin.

### 3. alternatif ödeme yöntemleri:
  • Kredi/Banka kartı
  • Mobil ödeme (Paycell, Turkcell ödeme vb.)
  • Kripto para (Bitcoin, USDT vb.)
  • Papara, payeer, jeton gibi e-cüzdanlar

Eğer belirli bir e-pin sitesi için detaylı bilgi isterseniz, site adını paylaşabilirseniz daha net yönlendirme yapabilirim. 😊"
DeepSeek.

Şu an öğrendim onunla alakası yok. "güven" damgası olmayan sitelerde alışveriş yapamazsın örneğin: Steam ve Epic Games'te güven damgası yok, ama Shopier, Hepsiburada gibi sitelerde güven damgası olduğu için alışveriş yapabiliyorsun.
hocam hepsiburada'dan da olmuyor yapamıyorum ben alısveris

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı