Hadi kart internet alışverişlerinde kullanılır mı?

Berserker44

Centipat
Daha fazla  
Papara'nın kapanması üzerine Tosla hesabımın da yetersiz olan limiti dolunca hadi hesabı açtım ve bir sanal kart oluşturdum. 17 yaşında olduğum için hesabımı onaylı veya tam onaylı hesaba dönüştüremedim. Bu hesabıma ATM'den para yatırarak Letgo cüzdanım güvendede alışveriş yapabilir miyim? Veya bir sorun yaşar mıyım? Çünkü anladığım kadarıyla hesabımı onaylı hesaba yükseltmedikten sonra karta para yükleyince geri çekemiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
FUPS kart öneririm size internet alışverişini de yapabilirsiniz ve onaylı hesaba geçmek için yeni kimlik kartını NFC ile okutmak yetiyor kendim kullanıyorum. (17 yaşındayım) kartı isimli olarak uygulamasından sipariş'te edebilirsiniz. Hepsiburada'da da satılıyor onaylı limit 1M TL.

FUPS kart öneririm size internet alışverişini de yapabilirsiniz ve onaylı hesaba geçmek için yeni kimlik kartını NFC ile okutmak yetiyor kendim kullanıyorum. (17 yaşındayım) kartı isimli olarak uygulamasından sipariş'te edebilirsiniz. Hepsiburada'da da satılıyor onaylı limit 1M TL.
Peki onaylamadan ne gibi haklarınız ve limitleriniz oluyor? Ve Papara yerine geçebilir mi sizce?

Peki onaylamadan ne gibi haklarınız ve limitleriniz oluyor? Ve Papara yerine geçebilir mi sizce?

Standart hesapta 2.750 TL yükleme hakkınız var internet alışverişi için 3 tane sanal kart oluşturabilirsiniz. ATM'den para çekme maalesef yok.

Onaylamadan geçmez ama onaylarsak Papara'ya benzer.

Standart hesapta 2.750 TL yükleme hakkınız var internet alışverişi için 3 tane sanal kart oluşturabilirsiniz. ATM'den para çekme maalesef yok.

Anlıyorum. Zaman ayırıp anlattığınız için çok çok teşekkür ederim🙏🏽

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı