Hadi kart nerelerde kullanılır?

m0ry

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, A101 Hadi kart diye bir şey varmış ve bana da güzel geldi. Bu kart acaba A101 dışında yerlerde kullanılıyor mu normal bir kart gibi ve sanal kart gibi özellikleri var mı? Örnek olarak sevdiğim bir oyunun skinini almak için gereken bir puanı bu kart üzerinden sanal olarak alabilir miyim? Bilgilendirecek biri varsa çok sevinirim. İyi sosyaller.

Merhaba arkadaşlar, A101 hadi kart diye bir şey varmış ve bana da güzel geldi. Bu kart acaba A101 dışında yerlerde kullanılıyor mu normal bir kart gibi ve sanal kart gibi özellikleri var mı? Örnek olarak sevdiğim bir oyunun skinini almak için gereken bir puanı bu kart üzerinden sanal olarak alabilir miyim? Bilgilendirecek biri varsa çok sevinirim. İyi sosyaller.

Evet alırsın, ancak cashback gibi özellikleri yoktur muhtemelen. Oyun içi alışveriş falan yapacaksan Nays ya da Papara al bence.

İnternet alışverişine açık diye biliyorum ve ödeme ağı sanırım MasterCard idi. MasterCard ise neredeyse heryerde kullanabilirsiniz. Bazı yerler ön ödemeli kart kabul etmiyor oralarda kullanamazsın.
A101 üzerinde kampanyası var onun dışında ne vardır bilmiyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı