Hadron 500W PSU alınır mı?

Özür dilerim yanlış anlaşılmışız, arkadaşların demek istediği bütçen yetmediği için almak istediğin PSU tüm sistemini yakabilir ama illa öyle bir şey olacak değil, yanmama ihtimalide var çünkü sisteminiz çok güç çeken bir sistem değil. Eğer kesinlikle o bütçeye çıkamam diyorsanız alabilirsiniz o PSU'yu.
Hocam zaten 3090 falan emanet etmiyoruz alt tarafı bi Q9400 ve GT 730
Hayır, alamaz. Zor kazanılmış bir 150 TL'yi dandik bir ürüne verdirtmem ben bu forumda.
Gigabyte 420W hakkında ne düşünüyorsunuz?

15 yaşında bir öğrenciyim, çalışmıyorum. Sadece CS ve Valorant oynayacağım. Çok güç çeken bir sistem değil bence haftalarca beklememe gerek yok.
Sen bilirsin. O halde burada konu açmanın da bir anlamı kalmıyor.

600Watt almıştım, 2 hafta sonra PSU patladı ama çok şükür PSU dışında zarar gören bir aletim olmadı. Sonrasında ise aslında 600 değil 300 Watt olduğunu öğrendim...
Yani alınmaz...

Ekran kartını GT 430 takacağım, kendi HD 6570'imi satıp Aerocool 400W modelini alacağım. Elime para geçince daha iyi bir ekran kartına geçeceğim.

Abi bende 600W hadron PSU var şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim inşallah görmem biliyorum çok kaliteli değil ancak yakında Corsair gibi bir markaya geçicem nasıl bir durumda psu patlayabilir şimdi bunları okuyunca korktum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı