Hadron 500W PSU alınır mı?

Hocam zaten 3090 falan emanet etmiyoruz alt tarafı bi Q9400 ve GT 730
Hayır, alamaz. Zor kazanılmış bir 150 TL'yi dandik bir ürüne verdirtmem ben bu forumda.
Gigabyte 420W hakkında ne düşünüyorsunuz?

Acele işe şeytan karışır diyorum. Sabırlı ol, paranı kenara koy. Zamanı gelince önerilen PSU'lardan alırsın.
15 yaşında bir öğrenciyim, çalışmıyorum. sadece CS ve Valorant oynayacağım. Çok güç çeken bir sistem değil bence haftalarca beklememe gerek yok.

600Watt almıştım, 2 hafta sonra PSU patladı ama çok şükür PSU dışında zarar gören bir aletim olmadı. Sonrasında ise aslında 600 değil 300 Watt olduğunu öğrendim...
Yani alınmaz...

Ekran kartını GT 430 takacağım, kendi HD 6570'imi satıp Aerocool 400W modelini alacağım. Elime para geçince daha iyi bir ekran kartına geçeceğim.

Abi bende 600W hadron PSU var şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim inşallah görmem biliyorum çok kaliteli değil ancak yakında Corsair gibi bir markaya geçicem nasıl bir durumda psu patlayabilir şimdi bunları okuyunca korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…