Hadron 600W PSU alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayret doğrusu hem tavsiye etmiyorsunuz almasını hem de ikinci el, ne olduğu belli olamayacak ürün almasını öneriyorsunuz.
Ben aldım Hadron 500 watlığını yarın bugün gelecek ve deneyeceğim. İlerde deneyimimi buraya aktaracağım arkadaşlar. Yalnız şunu söylemek isterim yıllarca standart +80 dışı değişik türde 250-300-450 Watt güç merkezleri kullandım, sorun yaşamadım. Ama burada tek bir markaya son derece olumsuz yorumlarda garibime gitmedi, değil yani.
Bu ne ya ne hakaret etmedim uyarı alıyoruz hemen, doğruyu söylemek hata mı?

Hocam ben de sipariş verdim memnun kaldınız mı acaba? Tam kaç Watt veriyor normal.

Hocam ben de sipariş verdim memnun kaldınız mı acaba? Tam kaç Watt veriyor normal.

@Ramazanyldrm3535 800W olanı dahi 480W verebiliyor. Kesinlikle tavsiye etmem. 600W olanı, 400W veriyordur ancak sağlıklı vermeyeceği de kesin.

Ya hocam şu an 420 Watt kullanıyorum kalitesiz zaten.
Fakat ekranımda çok fazla titreme var dalgalanıyor.
Rahat olamıyorum bu halde.
Güç kaynağından dolayıdır diye sipariş verdim. İade mi edeyim?

@Ramazanyldrm3535 800W olanı dahi 480W verebiliyor. Kesinlikle tavsiye etmem. 600W olanı, 400W veriyordur ancak sağlıklı vermeyeceği de kesin.

Şu anda tam MIW dinliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…