Hadron 600W PSU alınır mı?

Mağazaya sordum garanti hakkında ancak bunun bizimle alakası yok markaya falan gönderin dediler garanti belgesinde de bir şey bulamadım ondan sonra içini açtım baktım, resmen PSU'nun kalitesizliği PCB'ye dokununca bile belli oluyor. Bir abime gönderdim fotoğrafları, dedi ki gönder, amacı tamir edip kullanmaktı. 🤣 Whatsapp'tan çektiğim fotoğrafları bulabildim buraya da koyuyorum. 1.fotoğrafta daire içine aldığım yer orada bir şey eksik gibiydi diye sanırsam. 2.fotoğrafta da görüleceği üzere PCB'nin arka tarafının hepsi sarılaşmış, sanırsam yanan yer orası.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-01-22 at 18.04.45.jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-22 at 18.04.45.jpeg
    241,9 KB · Görüntüleme: 173
  • WhatsApp Image 2020-01-22 at 18.07.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-01-22 at 18.07.54.jpeg
    263 KB · Görüntüleme: 177
Bu olaydan birkaç gün sonra Sharkoon SHP650 80+ aldım hala kullanıyorum. Hadron'a göre inanılmaz sessiz ve kablolarından malzeme kalitesine kadar çok daha iyi. Birkaç koruması eksik olsa da iyi PSU'dur sık elektrik kesilen bir yerde oturmama rağmen sıkıntı çıkarmadı.

Bu olaydan birkaç gün sonra Sharkoon SHP650 80+ aldım hala kullanıyorum. Hadron'a göre inanılmaz sessiz ve kablolarından malzeme kalitesine kadar çok daha iyi. Birkaç koruması eksik olsa da iyi PSU'dur sık elektrik kesilen bir yerde oturmama rağmen sıkıntı çıkarmadı.
@Motionless IN White moderatörken önermişti, değil mi?
@Mithat Berhan da yazmış altına:
Hadron, Wozlo, Everest, Elba hepsi aynı şeyin laciverdi.
diye.
Hayırlı olsun.

Hayret doğrusu hem tavsiye etmiyorsunuz almasını hem de ikinci el, ne olduğu belli olamayacak ürün almasını öneriyorsunuz.
Ben aldım Hadron 500 watlığını yarın bugün gelecek ve deneyeceğim. İlerde deneyimimi buraya aktaracağım arkadaşlar. Yalnız şunu söylemek isterim yıllarca standart +80 dışı değişik türde 250-300-450 Watt güç merkezleri kullandım, sorun yaşamadım. Ama burada tek bir markaya son derece olumsuz yorumlarda garibime gitmedi, değil yani.
bu ne ya ne hakaret etmedim uyarı alıyoruz hemen,doğruyu söylemek hatamı?
Görüşlerinizi çok merak ediyorum.

Bu konuları görüp, hala bu tür PSU'ları savunan arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor?
@stevesm1221 Sorun yaşatmayacağını aylardır biliyordum. Zaten SHP650'nin birtakım korumaları eksik olsa dahi, C4'lere tek atar :)

Dostum Allah aşkına, senin daha ne konuştuğundan haberin yok. Windows 8.1 mi güç kaynağından güç çekecek? İhtiyaç neyse bilgisayar onu çeker, fakat güç kaynağının maksimum verebileceği güç yazar orada, önemli olan da bu zaten. Ben 300W güç kaynağı alayım, Ryzen 7 3900X ve 2080 Ti ile, fakat Windows 7 kurdum mu bu iş tamam, ne de olsa Windows 7 bu, ne çekebilir en fazla 😅

@önce vatan Yok o olay o değil. Çıkar onu kafandan. Yemin ediyorum deli eder adamı. Sen bayağı bir' yanlış anlamışsın bu konuyu. Windows ile ne alakası var şu an onu çözmeye çalışıyorum, izin verirsen. İlla takıldığı gibi patlayacak değil ya PSU. 1 hafta olur, 1 ay olur, 5 ay olur o Hadron elinde kalır. İnsanlar bir şey diyorsa bir' bildikleri var değil mi? Seni sırf zevk alsınlar diye tedirgin etmiyorlar. Merak etme salak değil bu insanlar. Bu site gerçekten hayatında göremediğin bilgili insanlar ile dolu. Seni uyaranlar aptal değil, aksine hepsinin bir bildiği var ki seni tedirgin ediyorlar. Gidip burada kimseye Hadron'u önerme şimdi. Hayırlı olsun mu diyeyim, geçmiş olsun mu, bilemedim.

Şimdi dikkatle okumanızı rica edeceğim kardeşim senin ve diğerlerinin boş yere herkesi tedirgin ettiğinizi anlamak mümkün değil, yok elinde patlarmış yok şöyleymiş, bu tip yorumlara ben şahsen zere kadar önem vermiyorum ve de inanmıyorum kendi tecrübemden söylüyorum bugüne kadar bir dünya PC kullandım veya tamir ettim en dandik markalardan en iyisine PSU kullandım eski veya yeni düşük Watt'lı veya yüksek Watt'lı ama sizlerin olumsuz yorumlarındaki gibi bir durumla asla karşılaşmadım geçenlerde Hadron aldım 500 Watt ne oldu? Çatır çatır çalışıyor ha başka markada alırdım daha pahalısı ve+80 damgalı da, ben genelde alışveriş sitelerindeki olumsuz yazı yazanlar ada asla rağbet etmem yine de o ürünü alırım ve de hiç hayal kırıklığına uğramadım karaladıkları gibi, PSU patlamaz yanar çalışmaz, patlar tarifiniz son derece yanlış bir terim anlamayanlar gerçekten patlar diye düşünür, ayrıca 500 Watt 600 Watt'lardan ürkütmekte oldukca abes kaçıyor 350 Watt'la hatta 300 Watt'la kullanan bir dünya insan var saygılarımla lütfen şahsi alınma konuya hitap ettim sadece, elbetteki herürün sağlam gelecek elinize diye de bir kural yok, geçenlerde benim arkadaş 1000 TL üzeri ekran kartı aldı arızalı çıktı, eh şimdi markayı mı karalayalım her yerde aman almayın elinizde kalır mı diyelim? Sizce bu mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı