Hadron HD412 PSU iyi midir?

Ahiret sorusu soruyorsun, hayır PSU patlarsa tüm donanımların zarar görme ihtimali yüksek değildir ama ihtimaller dahilindedir. Oyunu açıp oynayabilirsin sıkıntı yok ama attığım gibi düzgün bir şey al kafan rahat etsin işte.

Hocam yani alınabilecek en iyisi buysa bunu alırım en kısa sürede.

Ahiret sorusu soruyorsun, hayır PSU patlarsa tüm donanımların zarar görme ihtimali yüksek değildir ama ihtimaller dahilindedir. Oyunu açıp oynayabilirsin sıkıntı yok ama attığım gibi düzgün bir şey al kafan rahat etsin işte.

Sisteme yenir PSU alacak olsam direk MSI NZXT Corsair alırım o zamanlar bilmiyordum kalite kalite olduklarını ona göre aldım.

Kaliteli PSU ile riski azaltıyorsun, önemli olan bu. 5 sene patlamayan Rampage şaşırılacak bir şey değil ben ondan kötüsünü 4,5 sene kullanıp sattım. Ama ne gerek var, eşeği sağlam kazığa bağla geç. Sendeki 5 sene patlamaz başkasınınki 5 ayı göremez.

Rampage 600W 80 Plus.

RAMPAGE RMP-600 Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, RMP-600-80P en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam bu mu? Buysa alınır mı?

Hocam yani alınabilecek en iyisi buysa bunu alırım en kısa sürede.

En iyisine bütçen yetmez o yüzden bu sistemine uygundur. F/p olarak güzel bir yerde, fazlasına gerek yok.

Vatan'da bile 3 yıldız vermişler çöpe, @CYBER SHADOW sen de kafasını karıştırma şunun gidip Rampage alacak elinde patlasa kimse kurtaramaz.

En iyisine bütçen yetmez o yüzden bu sistemine uygundur. F/P olarak güzel bir yerde, fazlasına gerek yok.

Vatan'da bile 3 yıldız vermişler çöpe, @CYBER SHADOW sen de kafasını karıştırma şunun gidip Rampage alacak elinde patlasa kimse kurtaramaz.

Hocam 600W 80+ var mı öneriniz.

Bronze bile değil. Alınmaz. Ama şu alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı