Hadron PSU güvenli midir?

helmenoss

Centipat
İyi forumlar. Yeni sistem dizdim:

Ryzen 5 2600
GTX 1660 Ti
ASUS Prime B450M-K anakart

Dolayısıyla bütçem pek kalmadı evde de yukarı linkteki PSU’dan var o yüzden PSU almadım bunu kullanırım diye. Sizce sistemi buna emanet edebilir miyim? Anakart kutusunun üstünde Overvoltage Protection ve Stable Power Supply yazıları var bu güvenliği sağlar mı herhangi bir sorunda?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU bu sisteme yetmeyebilir ve 80+ sertifikası yoksa güvenme söz konusu bile değil

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunu fişe bağlayınca direkt bunu duyuyorsunuz.

Son düzenleme:
Kutunun üstündeki yazılara aldanmayınız. Bilindik marka güç kaynaklarına yönelmenizi tavsiye ederim.
Thermaltake, FSP gibi markaları önerebilirim ki şuanda Thermaltake kullanmaktayım.

kardeşim anlamıyorum ki bu PSU da hadron çarpışmıyor mu nasıl güvensiz. markası hadron

Dostum paranın hepsini harcayıp, PSU'ya ayırıcak para kalmadıysa bu senin suçun. Sistemin ana kalbinden bahsediyoruz dediğin güç kaynağı en basitinden OVP,UVP.OCP ve SCP korumalarını bile kağıt üstünde sunuyordur. O güç kaynağının voltaj regülasyonunu düşünemiyorum bile. Sistemin bileşenlerini riske atmak istiyorsan kullanmanda bir sakınca yok.

Forum hayatım boyunca gördüğüm en iyi mesajdı XD.

Ürünün fotoğrafına iyice bakmanı öneririm. O beyaz ince kabloya bak ve kendine şunu sor lütfen; PSU ısınınca o kablo sence dayanabilecek mi? Çin'de nerede üretildiği belli olmayan bir ürünü güzelim sistemine yazık etmeye değer mi? Bütçen yoksa üzerine ekle ama bence sistemi bun güç kaynağıyla çalıştırıcağına o sistemi 2 ay güç kaynaksız kullanma daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…