Hadron PSU güvenli midir?

Güvenmeyi geçtim o PSU 500 W güç sağlamıyor ki 12V kanalından 300W'a yakın değer veriyorsa öpüp başımın üstüne koyarım onu.

Kutunun üstündeki yazılara aldanmayınız. Bilindik marka güç kaynaklarına yönelmenizi tavsiye ederim.
Thermaltake, FSP gibi markaları önerebilirim ki şuanda Thermaltake kullanmaktayım.
Dostum paranın hepsini harcayıp, PSU'ya ayırıcak para kalmadıysa bu senin suçun. Sistemin ana kalbinden bahsediyoruz dediğin güç kaynağı en basitinden OVP,UVP.OCP ve SCP korumalarını bile kağıt üstünde sunuyordur. O güç kaynağının voltaj regülasyonunu düşünemiyorum bile. Sistemin bileşenlerini riske atmak istiyorsan kullanmanda bir sakınca yok.
Hocam 169 TL'lik parça için 3 TL'lik sistemden olmayın.
Ürünün fotoğrafına iyice bakmanı öneririm. O beyaz ince kabloya bak ve kendine şunu sor lütfen; PSU ısınınca o kablo sence dayanabilecek mi? Çin'de nerede üretildiği belli olmayan bir ürünü güzelim sistemine yazık etmeye değer mi? Bütçen yoksa üzerine ekle ama bence sistemi bun güç kaynağıyla çalıştırıcağına o sistemi 2 ay güç kaynaksız kullanma daha iyi.

FSP 600W 80+ PFC alcam sizce iyi midir 325tl ye buldum ?

FSP 600W 80+ PFC alcam sizce iyi midir 325tl ye buldum ?
Fena değil ama FSP'nin oldukça giriş seviyesi bir modeli ama onun yerine VS 2018 öneririm 2 tık daha iyi. 12V kanalından 528W veriyor sisteminiz için fazlasıyla yeterli. Eski seriye nazaran ses problemi giderildi ve yapısında da iyileşmeler mevcut.
https://www.qp.com.tr/corsair/corsair-vs550-2018-550w-80-guc-kaynagi
İnceleme: https://www.tomshardware.com/reviews/corsair-vs450-power-supply,6076.html (VS550 ile yapıları aynı)

Fena değil ama FSP'nin oldukça giriş seviyesi bir modeli ama onun yerine VS 2018 öneririm 2 tık daha iyi. 12V kanalından 528W veriyor sisteminiz için fazlasıyla yeterli. Eski seriye nazaran ses problemi giderildi ve yapısında da iyileşmeler mevcut.
Corsair VS550 (2018) 550W 80+ Güç Kaynağı
İnceleme: Corsair VS450 Power Supply Review: Affordable and Reliable (VS550 ile yapıları aynı)

Bu nasıl?
Yukarıda yazdığım FSP hem uygun hem wattı yüksek ekran kartını yükseltirsem iyi olur demiştim fiyatıda uygun. Benim için tek önemli olan sistemime bir zarar verir mi? Vermezse benim için uygundur

Son düzenleme:
Ürünün fotoğrafına iyice bakmanı öneririm. O beyaz ince kabloya bak ve kendine şunu sor lütfen; PSU ısınınca o kablo sence dayanabilecek mi? Çin'de nerede üretildiği belli olmayan bir ürünü güzelim sistemine yazık etmeye değer mi? Bütçen yoksa üzerine ekle ama bence sistemi bun güç kaynağıyla çalıştırıcağına o sistemi 2 ay güç kaynaksız kullanma daha iyi.
  • Anakart; Asboard HM65MCL2 1333 MHz DDR3
  • İşlemci; İ7 3520M 2.9 [turbo 3.6]
  • RAM; 16 GB 1600MHZ DDR3
  • Ekran Kartı; GTX 960 2 GB
  • 1 TBT Harddisk
Bu sisteme gider mi peki?
HADRON HD412 500W?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Anakart; Asboard HM65MCL2 1333 MHz DDR3
  • İşlemci; İ7 3520M 2.9 [turbo 3.6]
  • RAM; 16 GB 1600MHZ DDR3
  • Ekran Kartı; GTX 960 2 GB
  • 1 TB Harddisk
Bu sisteme gider mi peki?
HADRON HD412 500W?
GTX 960 ne kadar güç tüketiyor bilmiyorum ama, bahsettiğiniz cümlede sanırsam kötü bir anlam kullanmışım. İsterseniz İ3 1. nesil olsun, kullanılmasını önermem. Evet, şu devirde para kolay kazanılmıyor. 200 TL ucuza güç kaynağı alıyorsunuz. Bunun ne garantisi var. Ona bakarsanız ben bilindik bir markada yaşadım. Cooler Master'ın 80+ sertifikalı güç kaynağına sahibim, 8 ay oldu alalı. Bu 8 ay içerisinde anakartı, ve ekran kartımı bozdu. Ekran kartı bozulunca sorunun güç kaynağınında olduğunu anladım ne yazık ki. Düşünün lütfen, bilindik bir markada bile bozuluyorsa Hadron'da ne kadar güvenceli olur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı