Hadron PSU güvenli midir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu fişe bağlayınca direkt bunu duyuyorsunuz.

Kahkaha atarak güldüm vallahi :) Hala gülüyorum.

Bence biraz fazla abartılıyor gibi geldi :D valla biz de 600w hadron var (tabii bende biliyorum dolar olmuş bilmemne o yüzden aldım) he bir de bu 600 falan hikaye max 450 veriyordur. sistemde daha evvel turboX marka power supply vardı 300w çok eskidiği için değiştirdim. Bunun dışında RX 550 i5-2400 8gb ram 256 ssd 500 gb HDD var. güçlü bir sistem toplayacak olsaydım zaten 600w hadron muhabbetine girmezdim haklısınız. Ama gidip bu sisteme Gtx serisi aero olmayan modeller takarsak muhtemelen patlar mesela gtx 960 bile riskli bu sistem için. Kız arkadaşıma idarelik olarak topladık bunu benim eski pc i upgrade ettim birazcık... Csgo falan oynayacak yeterli olur. Bu kadar korkmaya gerek yok he dediğim gibi kesinlikle yüksek bir sistem istiyorum diyen arkadaşlara tavsiye etmiyorum düşük sistemi olanlar bütçesi yoksa düşünebilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı