Hadron PSU patlar mı?

pchocamHD

Femtopat
Arkadaşlar sistemim.
RX 570.
i5 7400.
PSU ise Hadron 500W PSU param olmadıgı için bu PSU'yu kullanmak zorunda kaldım. 2 aydır kullanıyorum. Sizce bir sıkıntı çıkarır mı? Bazıları patlar diye cok korkuttu.

Arkadaşlar sistemim.
RX 570.
i5 7400.
PSU ise Hadron 500W PSU param olmadıgı için bu PSU'yu kullanmak zorunda kaldım. 2 aydır kullanıyorum. Sizce bir sıkıntı çıkarır mı? Bazıları patlar diye cok korkuttu.

Kimse PSU'nun patlayıp patlamayacağını bilemez Hadron gibi markalarda ihtimal artar sadece. 2 ay kullandınız belki 2 ay belki 2 yıl daha kullanırsınız. En iyisi bununla idare edip yakın zamanda değiştirmek.

"Patlamak" bir söyleyiş denebilir kısacası gerçekten patlama olmuyor sistemdeki parçaları yakıyor bozuyor bu durumda daha çok elektrik gidip geldiğinde olur diye biliyorum. Yakın zamanda 1-2 ay gibi bir sürede değiştirirseniz iyi olur yoksada çok aman aman süper sıkıntı olacağını sanmıyorum fakat yinede en kısa zamanda değiştiriniz.

Bende bu sene sistem topladığımda kullanmıştım bilgisayar aniden kapanıp açılmamaya başladı sonra PSU'yu değiştirdim çözüldü Hadron'un içini açayım dedim kablolar erimişti.

Hocam C4 benzetmesi biraz abartılı. Fakat kaliteli bir ürün değil. En yakın zamanda değiştirin. Klavye ve fare değil ki güvenilsin.

7 senedir kalitesiz Psu kullanıyorum sıkıntı yaşamadım ama şahsen değiştireceğim 2 3 ay sonra, patlaması zor ama elektrik kesintisinde vs sıkıntı yaşarsın patlaması çok yaşanmaz genelde elektrik kesintisi yüzünden bilgisayar bozulur.
Asla kalitesiz PSU önermiyorum lütfen yanlış anlamayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı