Hafif antivirüs önerisi

Mümkün değil fakat bazı oyunlarda ram ve cpu miktarı oyunun kullandığı ram ve cpu u bile aşabiliyor.
O sorun bilgisayarınızı yükseltince çözüme kavuşur, herhangi bir programın kullandığı %1 işlemci gücünün veya 100mb belleğin oyuna gözle görülür bir etkisi olmaz.

Kaspersky istemiyorsanız asgari korumayla Avast! Free/AVG Free bakabilirsiniz.

Deneyeceğim hocam.
Deneme sürümü var.
30 gün sonra bitiyor ama
@Connor The Android , temp e-mail kullanacağım ve işe yaraması için sürekli kaldırıp tekrar yükleyeceğim. Anlaşıldı.

Deneyeceğim hocam.

30 gün sonra bitiyor ama
@Connor The Android , temp e-mail kullanacağım ve işe yaraması için sürekli kaldırıp tekrar yükleyeceğim. Anlaşıldı.
E-postayı sallasanız bile işe yarar. Her iki kutucukta da aynı e-postayı yazdığınızdan emin olun o kadar.

Bir diğer şeyse, ESET koruması deneme süresi bittikten sonra da devam ediyor. Virüs şüpheli sitelere deneme süresi bittikten sonra da giremiyorsunuz, ESET uyarı veriyor. Bana sorsanız ESET'i her 3-4 ayda bir silip kuruyorum.

Kaspersky istemiyorsanız asgari korumayla Avast! Free/AVG Free bakabilirsiniz.
Hocam Onların kaynak kullanımı eskiye göre çok fazla en son avast denediğimde sadece dosya koruması ile 150 MB kullanıyordu.
Temp mail kabul etmez heralde google veya Microsoft kabul ediyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…