Hafif bir kaza sonrası darbe gören kask degistirilmeli mi?

Sadece çizilmiş diyen arkadaşı dinleme. Hangi maddeden yapılmış olursa olsun bir kask omuz hizasından bile yere düştüğü an artık çöptür. Kaskın dışında hiçbir çizik vuruk olmasa bile içeride mikro çatlaklar muhakkak olacaktır ve bunlar zamanla genişleyecektir. Benden sana hayat tavsiyesi.

Oradaki kask bisiklet kaskı değil dostum. Çatlak değilse hiçbir problemi yok bilmeden konuşmayalim.
 
Kaska para verirken esirgemedim parayı ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi koruyacaktir çünkü. 5, 6K fiyata da daha güzel görünen kasklar alabilirdim fakat ne kadar koruma sağlardi orası muamma.

Bu da kaskin iç straforu özellikle hasarın meydana geldiği kısmı yakından çektim.
kask2



Hocam iç straforu sağlam gözüküyor yukarıda paylaştım. Sizce yeni ucuz bir kask yerine bunu kullanmaya devam etmem daha sağlıklı olur diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz?
Motorun nedir hocam?
 
Yani belli bir hızın üstünde çok da fark etmiyor ne giydiğimiz elimdekini satıp Kawasaki Ninja 400 almayı düşünüyorum zaten pek severek bindiğim bir motor değil XMAX.
Teşekkür ederim.

Hiçbir şey olmaz hocam devam kullanmaya. Hızlı bir makine kullanıyorsanız şansınız varsa garantiye alın derdim de o motorda LS2 de korur sorunsuz
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı