Hafif kulaklık önerisi

KhanDutch

Hectopat
Tek istediğim kulağımı kaplayan, hafif ve baş ağrıtmayan bir kulaklık. Kullanmış olduğum kulaklıklar;

Logitech G230
Rampage RGW9 Comfort.

Bu kulaklıklardan şikayet sebebim aynı. Taktığımda kafa bandı kısımları resmen orayı deliyor ve inanılmaz derecede rahatsızlık duyuyorum. Saçları deriye yapıştırıyor ve düzenli duş sonrası bile günlerce düzelmiyorlar. Orası öyle yamuk kalıyor.

Sony MDR-ZX310R Kulaküstü Kulaklık - Kırmızı Fiyatı bu veya benzeri bir üründe böyle bir sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Ve böyle bir şeyler istiyorum. Araştırma sonucu bunu buldum. Philips SHP1900 Kulaküstü Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri Olumsuz yoruma denk gelmedim. Tavsiye eder misiniz? Ne önerirsiniz?

Philips SHP1900 modelini kullandım. Hafif bir kulaklık ancak rahatlık ve ses kalitesi konusunda çok beğendiğim söylenemez.

Bütçe belirtmemişsiniz. Steelseries Arctis 3 modelini öneririm. Ses kalitesi güzel, rahatlığı muazzam. Yeri geliyor 5-6 saat aralıksız takıyorum. Hiç kulağımı ya da başımı ağrıttığını hatırlamıyorum.

Bütçeyi belirtmeyi unutmuşum. SHP1900 bandında bir ürün olursa güzel olur. Bu civarlarda en iyisi SHP1900 diyorsanız alacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı