Hafif kusurlu MSI GS70 alınır mı?

Yasin28

Decapat
Laptop almayı düşünüyorum, 1 tane MSI GS70 buldum, özellikleri çok iyi fiyat olarak 1350 TL'ye anlaştık. Bu kadar ucuz olması aklımda şüphe uyandırıyor. Alırken nelere dikkat etmeyelim acaba? Pek fazla bilgim yok bilgisayar üstüne. Kasasında sağ tarafında ufak bi eğrilik var bir de ekran menteşesi kırıkmış ama hiçbir zararı yok diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolandırıcılık ihtimali var. Satıcıdan GET açmasını isteyin veya elden bizzat test ederek alın.

Elden alıcam da nelere dikkat etmem gerek acaba bir yerinde birşey olmasından korkuyorum satan arkadaş aracıyla kaza yapmış o yüzden satılıyorum dedi. Klavye tarafında sağ en köşesi herhalde düşme sonucu içeri girmiş biraz bi sıkıntı çıkarır mı

Öncelikle klavye tuşlarına ve USB girişlerine sağlamlık kontrolü yapın. Sonrasında MSI Afterburner ile oyun performansını, ısı değerlerini test edin. Ayrıca HD Tune programı ile harddiskin sağlığını da öğrenin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı