Hafif Linux dağıtımı önerisi

Fedora'nın Home sürümü yok mu hocam?

Bildiğim kadarıyla hayır. Zaten genelde çoğu kişinin kullandığı sürüm WorkStation oluyor. Ben de kullanmaktayım ve gayet memnunum. Şu sıralar işim çıktığı için geçici olarak Pop! _OS'a geçtim. En yakın zamanda Fedora'ya geri dönmeyi planlıyorum. :) Zaten WorkStation sürümü bir nevi Home sürümü oluyor.
 
Bildiğim kadarıyla hayır. Zaten genelde çoğu kişinin kullandığı sürüm workstation oluyor. Ben de kullanmaktayım ve gayet memnunum. Şu sıralar işim çıktığı için geçici olarak pop! _os'a geçtim. En yakın zamanda Fedora'ya geri dönmeyi planlıyorum. :)

Ben Windows'a format atacağım zaman aynı anda Arch'a geçeceğim.
Dual Boot kullanıyorum ondan Windows'a format atacağım zaman
 
Arkadaşlar, şu ana kadar hep Windows kullanmış birisiyim, hep Linux'a geçmek istemişimdir ama nedense bana çok karmaşık geliyordu. Bu aralar iyicene içim içimi yemeye başladı. :D Çok merak ediyorum, çok kullanmak istiyorum. Bilgisayarımı yormayacak ama internetten de sistemle ilgili bir şey kafama takıldığındada bulmam kolay olabilecek bir dağıtım arıyorum. Linux'un çokca dağıtımı varmış. Bir çok farklı özellikleri de var... Hangisini seçsem kararsız kaldım.
Linux Mint ve Pardus önerimdir.
Şuan Linux Mint'ten yazıyorum :)
Ekran Görüntüsü - 2021-04-11 14-53-52.png
 

Geri
Yukarı