Hafif mouse önerisi

Bütçe
Maksimum 4500-5000

Aistas

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben yeni bir mouse alacağım ve şu an kullandığım mouse modeli Rampage SMX-R22 Phoenix. Şu an kullandığım model aşırı ağır ve takılma sorunları yaşıyor, ayrıca Rampage olduğundan çok iyi değil eski ve alt segment bir mouse. Tüm bu sebeplerden dolayı yeni üst segment bir mouse almaya karar verdim. Açıkçası tutuş şeklim claw-palm arası, elimde boşluk kalacak şekilde yani claw tutuyorum fakat parmaklarım çok dik durmuyor. Elimin orta parmaktan ölçerek ölçüsü 18 cm, eni ise 9 cm olmalı yanlış hatırlıyor olabilirim fakat o değilse bile 7-8 gibi bir rakamdır. Biraz araştırma yaptım ve açık konuşmak gerekirse 8000 Hz kullanamam çünkü işlemcim AMD Ryzen 5 5600 ve şu anda 95 derecelere kadar çıkabiliyor. Bir soğutucu alınca bile en fazla 4000 Hz kadar kullanırım veya kullanmam bile çünkü FPS oyunu oynasam bile o kadar üst seviye bir oyuncu değilim ve takıntılarım yok. Hafif bir mouse istiyorum. Mouse seçimi konusunda.
  • Razer DeathAdder V3 Pro optik.
  • Ninjutso Sora V2 Wireless mouse.
  • ATK blazing sky X1 Pro Max/Pro Wireless mouse.
  • ATK blazing sky F1 Pro Max/Pro/extreme Wireless mouse (sadece Extreme stoku var ama mümkünse bulursam Pro Max alacağım.

Bunlar arasında kaldım. Hangi model daha iyidir ve bana daha iyi performans ve ergonomiyi sağlar bilgisini verirseniz sevinirim. Bu arada Sora V2 için diğerlerine göre o kadar para vermeye değer mi onu da yazarsanız sevinirim.

Linkler:

Bunlar dışında mouse önerisi de yapabilirsiniz bu arada.

Bunu al geç direk.

SteelSeries Prime.

Bu arada SCP SL'de ayarların ne ve kaç FPS alıyorsun?

SCP SL oynayan görmek şaşırtıcı ve güzel. Her şey Full ayarlarda 70-100 FPS arası alıyorum. Normalde sistemim daha iyi performans verir fakat oyunun optimizasyonu oldukça kötü.

SteelSeries Prime

Bu arada SCP SL'de ayarların ne ve kaç FPS alıyorsun?
Wireless istiyorum, söylemeyi unutmuşum.

Bunu al geç direk.
Bahsettiğim mouse modellere göre iyi kalır yanı nedir? Sora v2 biraz bir ücret farkı ile 10 gram daha hafif ve açıkçası diğerlerinden iyiye kalır yanı yoksa f1 veya x1 daha iyi bir seçim gibi geldi.

ATK F1 Pro kullanıyorum öneririm şimdiye kadar hiç sorun olmadi bütçe yetiyorsa Ultimate de alınabilir.

ATK F1 Pro kullanıyorum öneririm şimdiye kadar hiç sorun olmadi bütçe yetiyorsa Ultimate de alınabilir.

Ultimate almamak için X1 Pro düşündüm zaten hocam, hafifletmek için materyal kalitesizleştirilmiş ve gıcırdama yapıyor dendi Ultimate modeli için. Zaten F1 hiçbir modeli yok sadece Extreme modeli var o da iyi ve dayanıklı mı bilmiyorum. X1 alsam yine olur mu?

Ultimate almamak için X1 Pro düşündüm zaten hocam, hafifletmek için materyal kalitesizleştirilmiş ve gıcırdama yapıyor dendi Ultimate modeli için. Zaten F1 hiçbir modeli yok sadece Extreme modeli var o da iyi ve dayanıklı mı bilmiyorum. X1 alsam yine olur mu?
Benim kullandığım f1 de de sorun yoktu ama x1 de öyle şikayet duymadım alınabilir

Benim kullandığım F1 de de sorun yoktu ama X1 de öyle şikayet duymadım alınabilir.

Hocam Ultimate için sorun belirtilirken sizin kullandığınız Pro ve Pro Max modeli iyi denilmiş. En iyisi Pro Max deniyor ve F1 için Pro Max stoku yok bu yüzden X1 Pro Max alsam iyi midir? X1 ve F1 farkı sadece şekilleri diye biliyorum.

Başka önerisi olan da yazabilir.

SCP SL oynayan görmek şaşırtıcı ve güzel. Her şey Full ayarlarda 70-100 FPS arası alıyorum. Normalde sistemim daha iyi performans verir fakat oyunun optimizasyonu oldukça kötü.

Wireless istiyorum, söylemeyi unutmuşum.

Bahsettiğim mouse modellere göre iyi kalır yanı nedir? Sora v2 biraz bir ücret farkı ile 10 gram daha hafif ve açıkçası diğerlerinden iyiye kalır yanı yoksa f1 veya x1 daha iyi bir seçim gibi geldi.
Yapı kalitesi. 8000HZ oluşu. Shape'i her türlü tutuşa uygun olması.

Yapı kalitesi. 8000Hz oluşu. Shape'i her türlü tutuşa uygun olması.

8000 Hz olması, shape olarak iyi olması zaten ortak olarak her mouse üzerinde var da yapı kalitesi farkı ne açabilir misin? Mesela benim X1'e vereceğim paraya karşın ek ne olayı vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı