Aistas
Decapat
Daha fazla
Merhaba, ben yeni bir mouse alacağım ve şu an kullandığım mouse modeli Rampage SMX-R22 Phoenix. Şu an kullandığım model aşırı ağır ve takılma sorunları yaşıyor, ayrıca Rampage olduğundan çok iyi değil eski ve alt segment bir mouse. Tüm bu sebeplerden dolayı yeni üst segment bir mouse almaya karar verdim. Açıkçası tutuş şeklim claw-palm arası, elimde boşluk kalacak şekilde yani claw tutuyorum fakat parmaklarım çok dik durmuyor. Elimin orta parmaktan ölçerek ölçüsü 18 cm, eni ise 9 cm olmalı yanlış hatırlıyor olabilirim fakat o değilse bile 7-8 gibi bir rakamdır. Biraz araştırma yaptım ve açık konuşmak gerekirse 8000 Hz kullanamam çünkü işlemcim AMD Ryzen 5 5600 ve şu anda 95 derecelere kadar çıkabiliyor. Bir soğutucu alınca bile en fazla 4000 Hz kadar kullanırım veya kullanmam bile çünkü FPS oyunu oynasam bile o kadar üst seviye bir oyuncu değilim ve takıntılarım yok. Hafif bir mouse istiyorum. Mouse seçimi konusunda.
Bunlar arasında kaldım. Hangi model daha iyidir ve bana daha iyi performans ve ergonomiyi sağlar bilgisini verirseniz sevinirim. Bu arada Sora V2 için diğerlerine göre o kadar para vermeye değer mi onu da yazarsanız sevinirim.
Linkler:
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
www.mediamarkt.com.tr
Bunlar dışında mouse önerisi de yapabilirsiniz bu arada.
- Razer DeathAdder V3 Pro optik.
- Ninjutso Sora V2 Wireless mouse.
- ATK blazing sky X1 Pro Max/Pro Wireless mouse.
- ATK blazing sky F1 Pro Max/Pro/extreme Wireless mouse (sadece Extreme stoku var ama mümkünse bulursam Pro Max alacağım.
Bunlar arasında kaldım. Hangi model daha iyidir ve bana daha iyi performans ve ergonomiyi sağlar bilgisini verirseniz sevinirim. Bu arada Sora V2 için diğerlerine göre o kadar para vermeye değer mi onu da yazarsanız sevinirim.
Linkler:
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
Ninjutso Sora V2 Wireless Mouse
Ürün donanımsal olarak 8000 Hz raporlaması destekler. Kutu içeriğinden gelen standart alıcı ile maksimum 1000 Hz olarak kullanılmaktadır. Ürünün 8000 Hz olarak kullanılması için SnappyFire 8K Dongle gereklidir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün...
RAZER Viper V3 HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAZER Viper V3 HyperSpeed Kablosuz Gaming Mouse Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kul
Bunlar dışında mouse önerisi de yapabilirsiniz bu arada.