Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş wraithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler
Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler
Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler.
Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş wraithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler.