Hafif mouse önerisi

Bütçe
Maks 4-5k

Adem Hamza

Picopat
Daha fazla  
Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş wraithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler

Son düzenleme:
Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler
wraith.

Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler.

Hocam bütçeniz nedir?

Hocam bütçeniz nedir?
1737831939319.png

Görmemişim kusura bakmayın.

Hafif, mcusu iyi, sensörü hızlı ve dayanıklı Click'lere sahip kablosuz mouse istiyorum. Beni uzun süre götürsün yani. Ve öyle attack sharkmış zenithmiş wraithmiş gibi dandik markalar önerin istemiyorum. Bilindik markalar daha iyi olur. Şimdiden zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. İyi günler.

Sora v2 dongle ile birlikte almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı