Hocam önerdiğiniz fareler çok iyi ancak sanırım max 250 TL bütçe vermiş.Razer DeathAdder V2 Mini veya Viper Mini V2 mini. Ama eğer daha iyi öneriler istiyorsan el ölçülerini ve tutuş şeklini, özellikle de spesifik büt. Eni belirtmen gerekli.
Kronik sorunlu hocam. Çok fazla şikayet gördüm.Hocam o paraya fare almanızı önermem. Çok acil değilse paranızı biraz daha biriktirip bunu almanızı tavsiye ederim. 220 IPS değerine sahip.
CORSAIR Katar Pro
1.5 yıldır bir sorunuyla karşılaşmadım.Kronik sorunlu hocam. Çok fazla şikayet gördüm.
tamamBütçeniz 350 TL civarına çıkabilir mi hocam? Bu bütçede önereceğimiz mouse yoktur çünkü. Alacaksanız bu iki modelin altına düşmeyin.
![]()
Delux M700 Siyah Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Delux M700 Siyah Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M700 Siyah Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 349,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Aorus M4 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam önerdiğiniz fareler çok iyi ancak sanırım max 250 TL bütçe vermiş.
Razer DeathAdder V2 Mini veya Viper Mini V2 mini. Ama eğer daha iyi öneriler istiyorsan el ölçülerini ve tutuş şeklini, özellikle de spesifik büt. Eni belirtmen gerekli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.