Hafif Windows 10 sürüm önerisi

Windows 10 Home,Pro 2015 yılı modelini indir farkı gör mükemmel performans var.
Pro gibi bir paket ile LTSC paketini bir tutmanız komik. İkisi arasında o kadar fark var ki. Pro dolu dolu bir paketken. LTSC en boş pakettir. Windowsun saçmalıklarından arınmıştır.

Şunu da eklemeliyim, eğer sadece oyun için kullancaksanız Windows 10 Home en mantıklısı. LTSC genellikle gündelik kullanım için uygun. Çekirdek performansında farklılık vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Pro gibi bir paket ile LTSC paketini bir tutmanız komik. İkisi arasında o kadar fark var ki. Pro dolu dolu bir paketken. LTSC en boş pakettir. Windows'un saçmalıklarından arınmıştır.

Hocam nereden sağlam bir şekilde indirebilirim. Demin bir tane buldum Rufus'tan USB'ye normal bir şekilde yazdırdım. Boot ekranına girdim USB gözüküyor ama basınca ekran yenileniyor USB'yi seçip devam etmiyordu. Normal 22H2 de kurulum ekranı geliyor bunda gelmiyordu sanırım eksikti ISO.

Hocam nereden sağlam bir şekilde indirebilirim. Demin bir tane buldum Rufus'tan USB'ye normal bir şekilde yazdırdım. Boot ekranına girdim USB gözüküyor ama basınca ekran yenileniyor USB'yi seçip devam etmiyordu. Normal 22H2 de kurulum ekranı geliyor bunda gelmiyordu sanırım eksikti ISO.
Oyun odaklı olacaksanız, Windows 10 Home kurun. Onu kolayca bulursunuz. LTSC sürümünü hem bulmak zor hem de lisans bulma problemi yaşayabilirsiniz.

Oyun odaklı olacaksanız, Windows 10 Home kurun. Onu kolayca bulursunuz. LTSC sürümünü hem bulmak zor hem de lisans bulma problemi yaşayabilirsiniz.
O zaman caz yapmaya gerek yok sonunda "Home kurun" lafına gelecekseniz. şovcu çocuk :)

O kadar caz yaptın arkadaşa yardımcı ol da LTSC kursun.

O zaman caz yapmaya gerek yok sonunda "Home kurun" lafına gelecekseniz. şovcu çocuk :)

O kadar caz yaptın arkadaşa yardımcı ol da LTSC kursun.
Caz yapmak mı? Pro sürümünü kur diyen siz değil misiniz? LTSC için yardımcı da olurum problem değil. Yıllarca LTSC kullandım isterse kurmasına yardımcı olurum. Ben tamamen oyun odaklı kullanmadığım için LTSC bana daha uygundu. Oyun odaklı olacaksa Home daha uygun. Ama bu sizin Pro'yu önerdiğiniz için "caz yapmama" engel değil.

Caz yapmak mı? Pro sürümünü kur diyen siz değil misiniz? LTSC için yardımcı da olurum problem değil. Yıllarca LTSC kullandım isterse kurmasına yardımcı olurum. Ben tamamen oyun odaklı kullanmadığım için LTSC bana daha uygundu. Oyun odaklı olacaksa Home daha uygun. Ama bu sizin Pro'yu önerdiğiniz için "caz yapmama" engel değil.
Peki hocam başta LTSC iyi diyip sonra durumun zorluğunun farkına varınca oyun için home iyidir demek de ayrı bir seviye,iyi forumlar ltsc en hafifi bunu biliyorum durumun zorluğundan arkadaşa tavsiye etmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı