Hafıza kaybı ciddi bir şey midir?

Kendinizi şartlayabilirsiniz belki ben unutkanım diye. Vucüt kendini böyle endekslerse unutkanlık yapabilir. Biraz rahatlamanızı öneririm. En azından ben bu şekilde deniyorum. Ama kesinlikle bir doktora gözükün.
Tavsiye için teşekkürler, şartlamıyorum ama konuyu okuyan diğer kişiler için faydalı bir mesaj.

Aile hekimine mi gideyim hastaneye mi?

Ha bir de her gün 4-5 kez görsel halüsinasyon görüyorum, ama sadece bir iki saniyeliğine.
Hocam cebinizde falan olmuş olamaz mı? Babaanneme sürekli oluyor alarm kuruyor kronometre başlatıyor. Belki sadece böyle bir şeydir olamaz mı?
Telefon yerdeydi ve cebim yoktu.

Olayı anlatayım, sonradan annemden öğrendim. Hatırlamıyorum.

Ben evde bağırıyormuşum, annem gelmiş sakinleştirmiş. Neyse annemle konuştuktan sonra telefonuma baktım ve şok oldum. Kronomotre açılmış ve 14. dakikada durdurulmuş. Evde sadece ben ve annem vardık. Tek bir olasılık kalıyor, ben açmışım.

Bu ciddi bir durum mudur? Psikolojik ve fiziksel olarak iyi durumdayım.
Hacı öncelikle geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Bir sağlıkçı olarak en yakın zamanda doktora görünmeni tavsiye ediyorum bu durumun yanında yanlış okumadıysam farklı durumlarında var son 6 aydır ,bundan dolayı internetten bakıcağın her bir bilgi farklı birşey düşündürecektir sana bu yüzden bence en yakın zamanda doktora görünmeni tavsiye ederim tekrardan geçmiş olsun.

Hacı öncelikle geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlığına kavuşursun. Bir sağlıkçı olarak en yakın zamanda doktora görünmeni tavsiye ediyorum bu durumun yanında yanlış okumadıysam farklı durumlarında var son 6 aydır ,bundan dolayı internetten bakıcağın her bir bilgi farklı birşey düşündürecektir sana bu yüzden bence en yakın zamanda doktora görünmeni tavsiye ederim tekrardan geçmiş olsun.
Tabi ki anlattıklarından eminsen,yukarda arkadaşında yazdığı gibi belki kronomotre cebindeyken acılmış olabilir v.s fakat yine de içinde bir kuşku kalmamasınadına doktora görün.

Tabi ki anlattıklarından eminsen,yukarda arkadaşında yazdığı gibi belki kronomotre cebindeyken acılmış olabilir v.s fakat yine de içinde bir kuşku kalmamasınadına doktora görün.
Gideceğim, teşekkürler.
Bu arada telefon yerdeydi ve cebim yoktu, eminim yani.

Aile hekimine mı gideyim hastaneye mi?

Uyku düzenim çok iyi, düzenli uyurum. 7-8 saat.

Aç değildim, beslenme düzenim çok iyidir.

Bu arada herkese söylüyorum son 6 aydır mecaz anlamlı kelimeleri, ironileri anlamıyorum. Kafam daha az çalışıyor ama bunu açıklayabilecek hiçbir fiziksel veya psikolojik sebep yok.
Ufak tefek unutkanlıklar oluyor, mesela Google Haritalar'da İstanbul haritasına bakarken İstanbul'un kuzeyinde kuzey kutbu var sandım, aksini görmeseydim aklıma gelmeyecekti. Yakın olayları da unutuyorum ama geçici.

Kesinlikle ama kesinlikle acilen doktora git hayali arkadaşı olan bir çocuğa da zamana bırak demişlerdi çocuk beyin sapı kanseriymiş meğer. Bu önemli bir durum bence beyninde sıkıntı olabilir dikkat et.

Tavsiye için teşekkürler, şartlamıyorum ama konuyu okuyan diğer kişiler için faydalı bir mesaj.

Aile hekimine mi gideyim hastaneye mi?

Ha bir de her gün 4-5 kez görsel halüsinasyon görüyorum, ama sadece bir iki saniyeliğine.

Telefon yerdeydi ve cebim yoktu.

Aile hekimi hiçbir şey yapamaz, hastahaneye direkt nörolojiye git benim tavsiyem budur psikologun hiçbir etkisi olduğunu düşünmüyorum bizzat gittim hiçbir faydası yok.

Gideceğim, teşekkürler.
Bu arada telefon yerdeydi ve cebim yoktu, eminim yani.

Aile hekimine mı gideyim hastaneye mi?
Hacı aile hekimine gidersen seni yüksek ihtimalle hastahaneye o hastalıkla ilgilenen polikliniğe yönledirecek ve kendi aile hekiminse eğer senin adına randevu alıcaktır örneğin; benim göbek deliğimde problem vardı aile hekimine gittiğim zaman oraya bakan uzman doktora yönlendirip randevu almıştı bana

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı