Hafta sonu alacağım Core i5 4670K sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Epiphania

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Daha önce konu açmıştım fakat kredi kartı hesap kesim tarihi filan derken bu haftaya kadar ertelendi. İkinci konu için şimdiden kusura bakmayın.

Bu hafta sonu alacağım bu parçaları eğer daha iyi parçalar önerirseniz değiştirebilirim.

Ayrıca arkadaşlar ekran kartlarındaki dx11.1 ve dx11.2 bunlar dx11in yükseltilmiş sürümleri değil mi? Yani dx11.1 destekleyen dx11.2 niye desteklemesin? Kafama takıldı sitesine baktım sitesinde dx11.2 desteklediği yazıyor. Eğer destekliyorsa o dx11.2 olduğu için amd kartları öneren arkadaşlardan rica ediyorum lütfen yanlış bilgi vermeyin. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. (bu sadece bir soru ben destekler veya desteklemez demiyorum destekler mi diye size soruyorum )

Anakartı G45 olarak düşürebilirsiniz ve GTX780 almayı kafanıza koyduysanız bile ZOTAC ALMAYIN! ASUS, MSI ya da Gigabyte tercih edebilirsiniz ama benim tavsiyem özel soğutmalı R9 290 modellerini beklemenizden yana olacaktır.

Allah aşkına 4670k varken GD65 alınmasına ya da GTX 780'in Zotac olmasına bir şey demeyip de SSD sormak nedir? Sizde SSD var mı ayıptır sorması? SSD'nin ne olduğunu ve neye yaradığını ve oyun sistemlerinde ne kadar gerekli olduğunu lütfen açıklayın! Ondan sonra ekran kartı fiyatına SSD alanlar oluyor! İnsanları yanlış yönlendirmek değil de nedir bu yapılan şey ?

SSD ile Ekran kartı fiyatları arasındaki 7 farkı bulun...

Şimdi bu resimdeki kişi konuyu açmak yerine doğrudan o sistemi almış olsaydı sizin SSD'yi ilah etmeniz yüzünden ileride gelip de "abi bak bende 250GB SSD var ama bu oyun donuyor oynanmıyor" deseydi ne diyecektiniz? "Oyun oynanmıyor ama bak sistemin 10 saniye daha erken açılıyor yaa yetmez mi?" diyecektiniz sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dalga mı geçiyorsunuz? İşlemcilerden gerçekten anladığınızı düşünüyor musunuz?

İşlemciyi çekirdek, GHZ ve önbelleğe göre alıyorsan senin işin zor.

Size önerim ekran kartı olarak hafta sonu indirimi ile şu ekran kartlarından birini almanız.
VATAN COMPUTER - MSI - GTX780 Twin Frozr GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart
VATAN COMPUTER - ASUS - GTX780 DirectCU II GDDR5 3GB 384Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kart

Zira Zotac alırsanız ısınma sorunları vb. sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

- - - Güncellendi - - -

Son olarak'ta hdd olarak bunu almanızı tavsiye ediyorum.
http://www.vatanbilgisayar.com/dahi...00rpm-harddisk/productdetails.aspx?I_ID=44252

Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvah! Technopatta cahil ve yorum yazanlarla doldu.

Eğer bu işlerden anlamıyorsanız, yorum yazıpta insanları yanlış yönlendirmeyin. "Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp"

İşlemcileri, Ghz Bellek olarak sıralamak, Ekran kartlarını Ghz veya bit olarak sıralamak gibi. 9800 gt'nin 256 bit olanları var, benim ekran kartım 192 bit, nolcak şimdi? 9800 daha mı iyi? Eğer bir şeyi savunuyorsanız bunu delillerini gösterek savunun.

İ5 3470 ile Fx-6100 arasında %20-30 Perf. farkı vardır, ancak fiyatı iki katıdır.

Seçim sizin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…