Hafta sonu alacağım Core i5 4670K sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Cahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur" demiş atalarımız.

Cidden neden bahsettiğiniz hakkında en ufak bir fikriniz yok değil mi? i7-4770k ile FX-9590'ı karşılaştırmanız yetmedi şimdi FX-9590'ın i7-4960X'den daha iyi olduğunu iddaa ediyorsunuz! Ama ne komiktir ki FX-8350 olan sisteminizi satmaya çalıştığınızı ve FX-9590 alacağınızı belirtmişsiniz, sanırım kendiniz hız aşırtmaktan fazla korkuyorsunuz ki sizin için hız aşırtılması için 300$ vereceksiniz. Merak ediyorum işlemciye bu kadar önem veren biri olarak kullandığınız ekran kartı nedir acaba.

Belirttiğinize göre de hiçbir işlemci için gümrük ücreti ödememişsiniz, doğrudur. Ülkemizde bu gibi işlerde denetim az, amcalar, abiler, babalar, akrabalar el altından saman yürütüyorlar. 75 euro'nun alt limit olarak az olduğunu düşündüğüm için devleti dolandırmanız ile ilgili bir yorum yapmayacağım.

Neyse bildiğinizi okumaya devam edin siz; FX-8350 işlemcinizi satın ve FX-9590 alın, Render sistemlerine de i7-4960X'i kötüleyip FX-9590 koydurun, sıkıntı yok.

Bir dahaki sefere i7-4960X ile FX-9590 arasında oyunlarda fark az demek yerine FX-9590, i7-4960X'den daha iyi derseniz çok daha kötü yorumlar ile karşılacaksınız, buyrun gözünüz doysun;
Ivy Bridge-E Core i7-4960X vs AMD FX-9590: Battle of the 2013 Flagships | Overclock Arena

Mert kardeşim, sen ona bakma, arkadaşın kafası güzel galiba. FX-9590 ile i7-4770k karşılaştırması ha, hiç güleceğim yoktu :D

Recep Bey gibi bir adamın forumunda sizin kadar gereksiz, saygısız, ukala, dalgacı üyeler olduğuna inanamıyorum. Kalitesi çok düşük buranında diğer forumlardan bir farkı yok.

- - - Güncellendi - - -

Mert kardeşim, sen ona bakma, arkadaşın kafası güzel galiba. FX-9590 ile i7-4770k karşılaştırması ha, hiç güleceğim yoktu :D
Sen kimsin de benim kafamın güzel olduğunu söylüyorsun saygısız ? Mahalleden arkadaşın mıyım ben senin de yavşıyorsun ? i7-4770k ile karşılaştırmadık onu o arkadaş uydurdu. i5-4770k dan daha mantıklı olabilir dedim o kadar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav sen ne cins bir adamsın, hem bilip, bilmeden konuşuyorsun, hemde karşındakini çocuk yerine, koyup azarlıyorsun ? Lütfen abartmayalım, ordaki güzel kısmını, ne anlam 'da kullandığımı herkez iyi biliyor. Eğer anlamadıysan birkaç kez daha oku.

Yav sen ne cins bir adamsın, hem bilip, bilmeden konuşuyorsun, hemde karşındakini çocuk yerine, koyup azarlıyorsun ? Lütfen abartmayalım, ordaki güzel kısmını, ne anlam 'da kullandığımı herkez iyi biliyor. Eğer anlamadıysan birkaç kez daha oku.

Bak hala " cins " falan diyorsun. Kafan güzel, cins, cahil vs gibi kelimeler kullanma hakkını kim veriyor size ? Saygılı olun saygılı.

Tamam uzatmayalım, konuyu nerden ' nereye getirdik.

Ben dedim ki " FX-9590 biraz daha mantıklı olabilir i5-4670k yerine bir düşünün isterseniz. Sonra o diğer arkadaş beni doğramaya başladı ve iş sanki ben i7-4960x ile FX-9590 ı kıyaslıyormuşum gibi oldu.
Toparlayalım konuyu
FX-9590 mı i5-4670K mı daha iyi fiyat/performans dengesine sahip.
Kesin bilgisi olan varsa anlatsın şu işlemci şundan daha iyi çünkü desin açıklasın bizde öğrenelim. Yok öğretecek kadar bilginiz yoksa sırf muhalefet olsun diye birşeyleri saygısızca anlatmaya çalışmayın. Ben bilgi satmıyorum burda bilgi alabilmek için yazıyorum bu konulara acaba " x " işlemci daha mantıklı olur mu şeklinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Render için değilse, fiyat/performans bakımın 'dan fx6300 yeterli, olucaktır. FX 6300 ile 4.6 ghz gibi bir, frekansa çıktığınız 'da istediğiniz ekran kartını takabilirsiniz, ve ne fx 9590 nede i7 4770k almaya gerek, kalmaz. Ancak fx9590 ile i7 4770k varsa, işin için 'de tabiki i7 4770k almak, hertürlü daha avantajlı ve daha doğru bir seçim olucaktır.

Render için değilse, fiyat/performans bakımın 'dan fx6300 yeterli, olucaktır. FX 6300 ile 4.6 ghz gibi bir, frekansa çıktığınız 'da istediğiniz ekran kartını takabilirsiniz, ve ne fx 9590 nede i7 4770k almaya gerek, kalmaz. Ancak fx9590 ile i7 4770k varsa, işin için 'de tabiki i7 4770k almak, hertürlü daha avantajlı ve daha doğru bir seçim olucaktır.
i5-4670K soruyoruz biz :) sende gittin i7-4770K lara :)

Bu i5-4670K gerçekten FX-9590 dan iyi bir işlemci mi ? İnanasım gelmiyor ama gerçekten öyleyse bir daha AMD sistem toplamam. Ama kanıt lazım i5-4670K nın daha iyi olduğuna inanmam için :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı