Haftada 2 denemeye girmek sağlıklı mı?

11. sınıfım, dershanem de var. Salı günleri 5'ten 7'ye, carsamba 4.30'dan 6.30'a kadar. Hafta sonuda 1.40'dan 7.20'ye kadar. Okulda kendi isteğimle boş durduğum bir an yok. Hep soru çözüyorum. Hafta sonu okul denemesi oluyor, bitince direk dershaneye geçiyorum. Ve dershanede de 2 haftada 1 deneme oluyor, bu haftaya denk geldi. Şu an aşırı yorgunum, ve ailem yarınki denemeye kesin girmemi istiyor. Biraz fazla değil mi sizce de? Tamam dershane zor ama kendi isteğim. Ancak pazar günü en azından tatil yapsam? Ya da ben mi cok relaxım anlamadım.

öncelikle selam ben de 11im ama bu rutin cidden fazla, hani 1-2 haftalık bi mesele değil sen bunu sene başından beri yapıyorsun yanlış anlamadıysam. sağlam mentalite lazım o açıdan tebrik ediyorum🙏🏻 yani mesela ben 12de bile böyle bi rutini oturtabilicek miyim ya da sürdürebilir miyim şüpheliyim. aile konusunda da az biraz empati kurabiliyorum sanırım, benim de çoğunlukla pazar günleri okulumda veya dershanede oluyor, gidecek morali bulamadığımda da yargılayıcı bakışlar sözler falan anlarsın ya :p mecbur gidiyorum zaten çoğunlukla. tyt netlerin geliştirilebilir benim de 75-80 bandında şu an zaten 11de tyt netlerinin o kadar da önemli olduğunu düşünmüyorum unuttuk neticede. ama 11 denemelerin gayet iyiymiş onu ekleyeyim. sadece kendine güven ve bu günlerin geçici olduğunu hatırlat kendine sık sık. bilmiyorum şehir dışı yazmana mani olucak kadar baskıcı bi ailen mi var ama uzaklaştığında daha iyi hissediceksin. mutlaka özlersin falan ama o bireyselleşme özerkleşme olayı falan güzel şeyler olsa gerek. tüm bunları okuduktan sonra e ne güzelmiş böyle düşünebiliyorsun akıl sağlığını iyi korursun falan diyorsundur ama hayır mdkjwhkeqjkqjhq kafayı yemek üzereyim tam anlamıyla. kendi üzerimde hiçbir etkim yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı