Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Bacakları 1 ay boşladım, gelişmesi gerektiğinin 2. ay bittikten sonra farkına vardım. Haftada 2 kez çalışmak mantıklı bir karar mı?
Bacakları 1 ay boşladım, gelişmesi gerektiğinin 2. ay bittikten sonra farkına vardım. Haftada 2 kez çalışmak mantıklı bir karar mı?
Fruko Gazoz Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.243 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Bayburt 8 Şubat 2025 #3 Geri kaldıysa, uzun süre boşladıysanız evet 2 gün bacak günü yapılabilir
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.468 Çözümler 5 8 Şubat 2025 #4 Marik Ishtar dedi: Bacakları 1 ay boşladım, gelişmesi gerektiğinin 2. ay bittikten sonra farkına vardım. Haftada 2 kez çalışmak mantıklı bir karar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Her kas gibi onlar da kas ve daha yavaş falan toparlanmıyorlar üst vücuda göre. Hatta quadlar bayağı hızlı toparlanıyor. Kalf da öyle.
Marik Ishtar dedi: Bacakları 1 ay boşladım, gelişmesi gerektiğinin 2. ay bittikten sonra farkına vardım. Haftada 2 kez çalışmak mantıklı bir karar mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Her kas gibi onlar da kas ve daha yavaş falan toparlanmıyorlar üst vücuda göre. Hatta quadlar bayağı hızlı toparlanıyor. Kalf da öyle.
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2025 #5 Marik Ishtar dedi: Bacakları 1 ay boşladım, gelişmesi gerektiğinin 2. ay bittikten sonra farkına vardım. Haftada 2 kez çalışmak mantıklı bir karar mı? Genişletmek için tıkla... Bacağı istediğiniz kadar çalışın çok üst üste olmayacak şekilde. Bacaklardaki kaslar üst vücuda nazaran çok daha büyük olduğu için ne kadar çok ağır çalışıp parçalarsanız o kadar gelişir.
Marik Ishtar dedi: Bacakları 1 ay boşladım, gelişmesi gerektiğinin 2. ay bittikten sonra farkına vardım. Haftada 2 kez çalışmak mantıklı bir karar mı? Genişletmek için tıkla... Bacağı istediğiniz kadar çalışın çok üst üste olmayacak şekilde. Bacaklardaki kaslar üst vücuda nazaran çok daha büyük olduğu için ne kadar çok ağır çalışıp parçalarsanız o kadar gelişir.