Haftada 2 gün kol, göğüs zarar verir mi?

Heren45

Decapat
Daha fazla  
Ben spora başlayalı neredeyse 2 hafta oldu. Full body çalışıyorum. Haftada neredeyse her şeyden 2 tane çalışıyorum. Ama sizce haftada 1 tane kol göğüsmü çalışmalıyım? Yoksa böyle 2 tane devamı etmeliyim?
Teşekkürler.

Protein ihtiyacınızı karşılayabiliyorsanız 2 devam karşılamıyorsanız kası yıkıp üstüne koyamazsınız küçülürsünüz.

Protein ihtiyacınızı karşılayabiliyorsanız 2 devam karşılamıyorsanız kası yıkıp üstüne koyamazsınız küçülürsünüz.
Hocam bi soru daha sorucam ben dün arka kol çalıştım ve arka kollarım ağrıyo bu gün ön kol çalışsam bir yararı ve ya zararı olurmu yoksa olmaz diyorsanız bacak ve omuz çalışıcam ne öneriyorsunuz

Kanka ben haftanın neredeyse her günü az da olsa çalışmaya çalışıyorum kollarımda eksik var diye nerenizde eksik varsa orayı doldurun.

1 gun Full yap 1 gun dinlen hiçbir şey yapma.

Hocam full body yapıyorsanız her gün hepsini çalışıyorsunuz zaten 2 gün çalışın 1 gün dinlenin

Gün üzerinden değil de set üzerinden ilerlemenizi öneririm. Biceps ile triceps için haftalık toplam 15-20 set aralığında çalışmanızı öneririm. Belirttiğim set sayısının altında çalışırsanız gelişiminizde gerekli verimi alamazsınız. Üzerinde çalışmanız durumunda ise tendon ile eklem problemleri yaşayabilirsiniz.
Fitnesste yeniyseniz en az 4-6 ay adaptasyon süreci öneririm. 6 haftalık periyordlarla Full body programınızı değiştirmenizi, gym içerisinde yapabileceğiniz hareketleri öğrenerek bilginizi artırmanız iyi olacaktır.

Hocam mesela Kol ve Göğüs aynı gün ya da 1 gün sonrası çalışılınırmı herhangi bir sorun yaratırmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…