Haftada 3 gün için fitness programı

Zissyboss

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 gün gidebiliyorum haftada okul ve iş olduğu için. 117 kiloyum 183 boyum yaş 20. hem zayıflamak hem de kas kütlemi koruyup geliştirmek istiyorum bana fitness programı önerebilir misiniz?

Arkadaşlar 3 gün gidebiliyorum haftada okul ve iş olduğu için. 117 kiloyum 183 boyum yaş 20. hem zayıflamak hem de kas kütlemi koruyup geliştirmek istiyorum bana fitness programı önerebilir misiniz?
Hocam kilona bakılırsa senin yağlanmaya bağlı kolesterol çok yüksektir. Spordan ziyade belli bir kiloya kadar diyetle devam et. Spor ''normal koşullarda'' tartışmasız daha faydalıdır ancak senin kalp çarpıntın fazla olur. Allah korusun riske atma. Günlük orta tempo yürüyüş + dambıl (yoksa 5lik şişe) ile hafif kardiyo tarzı başla. 100 olunca fitness işine gir bence.

Ek olarak sen ivedi şekilde daha da vakit kaybetmeden bir dahiliye git tam kan testi ver, sonrasında bir baktır. Tansiyon ve kan şekeri dengesizliği sorunu yaşamıyor olma ihtimalin %1. Ben de 180 boyundayım. Pandemide 76'dan 110'a çıktım. Şimdi 80'e düştüm. Kendimden biliyorum. Sen kan tahlili yaptır muhakkak.

Zaten 7 aydır diyet kardiyo + spor yapıyorum 5 aydır falan spor yapıyorum ama tam bana Uygun bir program kesfedemedim daha 148 kiloydum başladığımda. Antrenman yapmakta sıkıntı yaşamıyorum, kalp normal şuan. Sadece insülin direnci var onun için ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…