M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #1 Merhaba, haftada 4 gün forearm antrenmanı yapsam, 1 ayda fark edilir bir sonuç ortaya çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2025
T trteemo Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Ocak 2025 #2 Bilek gurescisi olmak gibi bir hedefin yoksa haftada 4 gun forearm calismana gerek yok zaten kucuk kas grubu hocam
Bilek gurescisi olmak gibi bir hedefin yoksa haftada 4 gun forearm calismana gerek yok zaten kucuk kas grubu hocam
Çupamuzu Verun Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #3 Hayır haftada 1 kere çalış yeter sırt biceps antrenmanlarını sağlam yaparsan o çalıştığın günden bile fazla aktif edeceksin ve haftada 3 kere çalışmış olacaksın yine fazla ama idare eder ikincisi 1 ayda değişim bekleme.
Hayır haftada 1 kere çalış yeter sırt biceps antrenmanlarını sağlam yaparsan o çalıştığın günden bile fazla aktif edeceksin ve haftada 3 kere çalışmış olacaksın yine fazla ama idare eder ikincisi 1 ayda değişim bekleme.
M monny Centipat Katılım 28 Kasım 2023 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2025 #4 Forearm ince olduğu için tüm vücüdum inceymiş gibi gözüküyor ondan dolayı orayı hızlı geliştirmek istiyorum
Forearm ince olduğu için tüm vücüdum inceymiş gibi gözüküyor ondan dolayı orayı hızlı geliştirmek istiyorum
Çupamuzu Verun Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 monny dedi: Forearm ince olduğu için tüm vücüdum inceymiş gibi gözüküyor ondan dolayı orayı hızlı geliştirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Forearm mı bilek mi bilek kalınlığı kilo artmadıkça imkansız nerdeyse
monny dedi: Forearm ince olduğu için tüm vücüdum inceymiş gibi gözüküyor ondan dolayı orayı hızlı geliştirmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Forearm mı bilek mi bilek kalınlığı kilo artmadıkça imkansız nerdeyse