Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2024 #11 Formander dedi: Hocam ben Full body yaparken haftada 5 gun gidiyordum. Genişletmek için tıkla... O şekilde kaslarınız dinlenemez ki. Haftada 5 gün Full body yapılmaz. Formander dedi: 5x5 programi nasıl sekil hocam bakiyorum ama farkli seller cikiyor programin listeli hali var mı? Genişletmek için tıkla... Fitness Antrenman Programı: Ağırsağlam 5x5, 3x5 ve Split Programlar! Kas yapma, yağ yakma ve ideal vücuda ulaşma yolunda sizi destekleyecek en iyi full body ve split fitness antrenman programı! www.agirsaglam.com
Formander dedi: Hocam ben Full body yaparken haftada 5 gun gidiyordum. Genişletmek için tıkla... O şekilde kaslarınız dinlenemez ki. Haftada 5 gün Full body yapılmaz. Formander dedi: 5x5 programi nasıl sekil hocam bakiyorum ama farkli seller cikiyor programin listeli hali var mı? Genişletmek için tıkla... Fitness Antrenman Programı: Ağırsağlam 5x5, 3x5 ve Split Programlar! Kas yapma, yağ yakma ve ideal vücuda ulaşma yolunda sizi destekleyecek en iyi full body ve split fitness antrenman programı! www.agirsaglam.com
F Formander Decapat Katılım 30 Aralık 2022 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2024 #12 Mekasva33 dedi: O şekilde kaslarınız dinlenemez ki. Haftada 5 gün Full body yapılmaz. Fitness Antrenman Programı: Ağırsağlam 5x5, 3x5 ve Split Programlar! Kas yapma, yağ yakma ve ideal vücuda ulaşma yolunda sizi destekleyecek en iyi full body ve split fitness antrenman programı! www.agirsaglam.com Genişletmek için tıkla... Hocam programa Baktim 3-4 haraket var en fazla , az haraket daha yavas gelistirmezmi.
Mekasva33 dedi: O şekilde kaslarınız dinlenemez ki. Haftada 5 gün Full body yapılmaz. Fitness Antrenman Programı: Ağırsağlam 5x5, 3x5 ve Split Programlar! Kas yapma, yağ yakma ve ideal vücuda ulaşma yolunda sizi destekleyecek en iyi full body ve split fitness antrenman programı! www.agirsaglam.com Genişletmek için tıkla... Hocam programa Baktim 3-4 haraket var en fazla , az haraket daha yavas gelistirmezmi.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2024 #13 Formander dedi: Hocam programa baktim 3-4 hareket var en fazla, az hareket daha yavas gelistirmezmi. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Formander dedi: Hocam programa baktim 3-4 hareket var en fazla, az hareket daha yavas gelistirmezmi. Genişletmek için tıkla... Hayır.