Haftada 6 gün spor antrenman programı

Ezewi

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler. Programımı buraya atıyorum, inceleyip söylerseniz çok mutlu olurum.

Pazartesi: Göğüs - Triceps
Salı: Sırt - Biceps - 4 set bilek
Çarşamba: Omuz - Bacak - Karın
Perşembe: Göğüs - Triceps
Cuma: Sırt - Biceps - 4 set bilek
Cumartesi: Bacak - Omuz - Karın

Program bu şekilde, ne düşünüyorsunuz?

Ne zamandır yapıyorsun?

6 gün sporun zararlı olduğu düşünülüyor, siz neden 6 gün yapıyorsunuz?

6 gün sporun zararlı olduğu düşünülüyor, siz neden 6 gün yapıyorsunuz?

Fark ettiyseniz her bölge için 48 saatten fazla zaman düşüyor, bölgenin dinlenmesi için yeterli süre. Yine emin olamadıgım için buraya attım.

Merhabalar ;

Bende aktif bir şekilde spor yapıyorum. Uyguladığım program ise şu şekilde ;

-Pazartesi ; Göğüs, Omuz , Arka kol
-Salı ; Sırt , Ön kol
-Çarşamba ; Bacak ve kardiyo ( Ben karın kası programları ile çalışmanın pek verimli olduğunu açıkcası düşünmüyorum. Bunun yerine sağlam kardiyolar ile yağ oranızı %10 - 12 seviyelerine indirdiğinizde otomatik olarak karın kaslarınız zaten ortaya çıkacaktır. )
-Perşembe ; Göğüs , Omuz , Arka kol
-Cuma ; Sırt , Ön kol.

NOT ; Dinlenmenin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Güzel bir kas gelişimi ve yağ yakımı için hasar verdiğimiz yapıların dinlenmesi gerek. O yüzden Cumartesi ve pazar 2 gün dinlenmek büyük önem arz ediyor. ( Dinlenme günleri değiştirilebilir. )

Ben 3 gün var 1 gün yok şeklinde yapıyorum. Daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Karın kasları konusunda @LeqnaR a katılıyorum.

Ben 3 gün var 1 gün yok şeklinde yapıyorum. Daha sağlıklı olduğu söyleniyor. Karın kasları konusunda @LeqnaR a katılıyorum.
Gayet mantıklı bir dinlenme süresi hocam. Bende biraz daha mental olarak kendimi hafta sonuna saklıyorum. En azından biraz orada vakit geçirebileyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…