Haftada kaç gün full body çalışılmalı?

• Konuyu başlatan Zehn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 272

Zehn

Decapat
Daha fazla  
Spor'a yeni başladım sanırım yeni başladığım için bana full body programı yazdılar. Ne şekilde çalışmalıyım 1 gün full body çalışıp 1 gün dinlenmeli miyim? Yoksa 1 gün dinlenmeden aralıksız gitsem de sorun olmaz mı? Kısaca full body çalışırken dinlenme aralıklarım nasıl olmalı?

Her gün açıksa salon bir gün git bir gün gitme haftada bir gün kapalıysa salon 4 gün git haftada iki gün art arda kalanlar arasında bir gün olacak.

Spor'a yeni başladım sanırım yeni başladığım için bana full body programı yazdılar. Ne şekilde çalışmalıyım 1 gün full body çalışıp 1 gün dinlenmeli miyim? Yoksa 1 gün dinlenmeden aralıksız gitsem de sorun olmaz mı? Kısaca full body çalışırken dinlenme aralıklarım nasıl olmalı?
Haftada 2 dinlen yeter.

Her gün açıksa salon bir gün git bir gün gitme haftada bir gün kapalıysa salon 4 gün git haftada iki gün art arda kalanlar arasında bir gün olacak.
Çok yormadan yağ fazlası varsa bol kardiyolu yapsa 2 yeter bence 3 de olur.
Peki teşekkürler önerileriniz için, salon her gün açık, o zaman başlangıçta bir gün gidip bir gün gitmeyeyim eğer kaslarımı fazla yormadığımı hissedersem 4 veya 5 gün de gidebilirim sorun olmaz sanırım.

1 gün git 1 gün dinlen. 2 gün üst üste fullbody yapılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı