Haftada kaç gün Gym'e gidilmeli?

Peki ne yapmalıyım hocam? kardiyo yapıp spor salonundan ayrılmalı mıyım? Yoksa kardiyordan sonra gögüs ve bacak mı çalışayım?

Bütün bölgelerini çalışmalısın kardiyo idmanı aynı günlerde yapabilirsin gym e gidince önce idman sonra hafif dinlenip kardiyo yapabilirsin.

Emin misiniz hocam?
Dümenden yaptığın sporla, diyetle olacak bir şey değil. Düzgün bir beslenmenin olması lazım, düzgün bir hocayla çalışman lazım. Bu beslenme de ucuz olmuyor tabii.

Full Body çalışmalısın. Bench press - deadlift - squat - over head press - lat pull down bu hareketleri mutlaka yapmalısın istersen yanlarına 1-2 ön ve arka kol hareketi de ekleyebilirsin. Biraz da kardiyo yap ama çok abartma 15-20 dk'yi geçme.

ÖZellikle squat ve deadlifti çok iyi araştır videolar izle yoksa fıtık olursun veya dizini sakatlarsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dümenden yaptığın sporla, diyetle olacak bir şey değil. Düzgün bir beslenmenin olması lazım, düzgün bir hocayla çalışman lazım. Bu beslenme de ucuz olmuyor tabii.

Tabii ki yapacağım hocam. Beslenme derken neden bahsediyorsunuz?

Kilo verme amacıyla gidiyorum ama verdikten sonra kas yapmayı düşünüyorum. İyi bir zemin için haftada ne kadar gitmeliyim?

Dostum 2 gun git 1 gun dinlen bence en mantiklisi budur. İkincisi ilk once cok kiloli degilsen kutle kazanmaya calis Full kas yapmaya odaklan, buradan yaz a kadar 10 kilo kas külesi koydun diyelim, yaz da beslenmene cok cok iyi dikkat ederek artik kilo verme asamasina girersen cok daha etkili olur. Agirlik antrenmanlarindan sonra 20-30 dakika kardiyo yeterli olacaktir, ve tabii ki sekerlerden ve sagliksiz besinlerden uzaklas, tavuk pilav ye gec.

Hocam çok kiloluyum, şu anlık kas kazanma gibi bir hedefim yok kilo versem yeter.

Tabii ki yapacağım hocam. Beslenme derken neden bahsediyorsunuz?
Hiç aksatmadan yapacağın bir diyetten bahsediyorum, ama bunda yardımcı olamam. Dediğim gibi en iyi sonucu işini iyi bilen bir antrenör ile çalışarak alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…