Haftalık seçkin ödülünü almak için nasıl daha hızlı TP kasılır?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Haftalık seçkin ödülünü almak için nasıl daha hızlı TP kasılır? Hangi oyun moduna girersem daha çok TP verir ya da TP fark ediyor mu oyun modu için?

Haftalık seçkin ödülünü almak için nasıl daha hızlı TP kasılır? Hangi oyun moduna girersem daha çok TP verir ya da TP fark ediyor mu oyun modu için?

Yoldaş veya rank konusuna çok takıyorsan ölüm maçı gir, ben niyeyse bu aralar ölüm maçında hatrı sayılır derece de XP alıyorum, tabii haftalık XP Boost'u aktif şekilde.

3-4 el seçkin mod oynuyorum ben. En fazla seçkin modda alıyorum XP

Genellikle ne kadar sürer haftalık seçkin ödülümü almam? Rank umurumda değil, hatta rankım var mı onu bile bilmiyorum.

10 dakikalık ölüm maçında ortalama 50 60 vurursan 400-500 civarı haftalık bonusla birlikte XP kazanırsın. Zaman açısından en hızlı ölüm maçında XP kasılıyor. 4500 XP olana kadar aldığın ana XP puanı 3 ile çarpılarak ekleniyor. 4500 XP sonrası aldığın XP puanı kadar üstüne ekleme yapılıyor. Kısaca 120 XP alırsan + 120 XP daha ekliyor. 5000 XP doldurduktan sonra XP sıfırlanır. 0 ile 2500 XP arası o mantıkla XP kazanırsın. Ardından sadece aldığın ham XP puanını alırsın. Yani 2500 XP puanı olduktan sonra 120 XP alırsan haftalık çarpan olmaz. Bu mantık her hafta çarşamba günü saat 5.00 kadar devam eder.5.00'dan sonra eşya düşürme ve yukarıdaki anlattığım XP olayı sıfırlanıyor. Aynı mantıkla yine puan kazanırsın. Ölüm maçında 1 kill 2 XP - 1 assist 1 XP civarına denk geliyor. Basit eğlence girersen 1 kill 8 XP - 1 assist 4XP ve ekstra vuruşlardan da XP puanı geliyor. Rekabetçi oynamadığım için XP olayını bilmiyorum. Ekstra olarak şunu da ekleyeyim 3 5 adam vurdun sonra oyundan çıksan bile kazandığın puanı kaybetmiyorsun. Oyun bittiğinde XP puanına ekleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 dakikalık ölüm maçında ortalama 50 60 vurursan 400-500 civarı haftalık bonusla birlikte xp kazanırsın.Zaman açısından en hızlı ölüm maçında xp kasılıyor.4500 xp olana kadar aldığın ana xp puanı 3 ile çarpılarak ekleniyor.4500 xp sonrası aldığın xp puanı kadar üstüne ekleme yapılıyor.Kısaca 120 xp alırsan + 120 xp daha ekliyor.5000 xp doldurduktan sonra xp sıfırlanır.0 ile 2500 xp arası o mantıkla xp kazanırsın.Ardından sadece aldığın ham xp puanını alırsın.Yani 2500 xp puanı olduktan sonra 120 xp alırsan haftalık çarpan olmaz.Bu mantık her hafta çarşamba günü saat 5.000 kadar devam eder.5.00 dan sonra eşya düşürme ve yukarıdaki anlattığım xp olayı sıfırlanıyor.Aynı mantıkla yine puan kazanırsın.Ölüm maçında 1 kill 2 xp - 1 assist 1 xp civarına denk geliyor.Basit eğlence girersen 1 kill 8 xp - 1 assist 4xp ve eksta vuruşlardan da xp puanı geliyor.Rekabetçi oynamadığım için xp olayını bilmiyorum.
Rekabetçide de kazanılan raunt x 30 xp gibi bir şeydi sanırım. 13x30 390xp, bir de x4 haftalık bonusu katarsak toplam 1560 xp yapıyor. 4500 xp'den sonra bonus azaldığı için 4 maça denk geliyor.

En hızlı demişsin en şerefli değil. Çek otoyu dm de dust2 gir t base de b tarafında bir araba var orada pus geleni vur ben öyle kasıyorum bayağı hızlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı