Gelişmezsin demiyorum zaten ama bu yol en yavaş yol. Serdar Aktolga ve hocan kullandığı ilaçlarla 7/24 hipertrofide olan insanlar. Adam kasları haftada 2 çalışsa nolur 1 çalışsa nolur? Yarışmış olabilir fakat bu onun dediğini doğru yapmıyor. Adam hayatında PubMed'e girmemişse 20 yıllık yarışmacı olsun bir önemi yok. Söylediği şeyler 10-15 yıl önceden kalma şeyler.
Programdan kastım tam program. Hareketler, setler v.s.
Hocam naturel şekilde yarışmalara hazırlanan birisiydi ve ilaç konusuna çok olumlu bakmıyor profesyonel yapmayacaklar için. Her program her vucuda farklı bir tepki veriyor diye biliyorum bu yüzden acaba kaslarıma tek uyarı yeter mi diye bakıyorum. Ayrıca yanlış anlamazsanız fitness antrenörü müsünüz yada öyle bir geçmişiniz mi var ?
Sırt: Pull down, cable row, machine row
Gögüs: machine fly,chest press machine,incline chest press machine
Omuz: Shoulder Press, lateral raise, face pull rope
Biceps: seated barbell curl machine, (ancak bunu loadable bar tarzında bir bar ile geniş açı da yapıyorum) z bar curl,(dar açı da yapıyorum) hammer curl
triceps: rope pushdown,straight bar pushdown, dips
hepsini klasik 4 set 12 tekrar yapıyorum kaldırabildiğim en yüksek ağırlıkla yapıyorum, bazı harektlerde son sette drop set atıp bitiriyorum.
Galiba 5 gün PPL programına geçiş yapacağım gibi geliyor ama 5 günde bana fazla geliyor sanki kasları besleyebilir miyim emin değilim.