Çözüldü Haftaya salı devamsızlık işlenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Salı günü şehir dışına çıkacağım fakat devamsızlığım tam olarak 30 gün, salı günü devamsızlık işlenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Salı günü şehir dışına çıkacağım fakat devamsızlığım tam olarak 30 gün, salı günü devamsızlık işlenir mi?

Karne basım haftası olduğu için genelde devamsızlık yazılmıyor. Yine de okulu arayıp teyit ettirin.

Çözüm

Okuldan okula değişiyor bildiğim kadarıyla salıdan sonra e-Okul kapanıyor devamsızlık işlenmez.

Hocam birçok hocaya sorduğumda idareye sor dediler, idareye sorduğumda da belli olmuyor dediler. Bende tam net bir şey öğrenemedim. 1 gün için 1 yılımı boşa harcamak istemiyorum

Hocam birçok hocaya sorduğumda idareye sor dediler, idareye sorduğumda da belli olmuyor dediler. Bende tam net bir şey öğrenemedim. 1 gün için 1 yılımı boşa harcamak istemiyorum

Müffetiş gelirse başları yanar o yüzden böyle diyorlar. Mümkünse tatilini ertelemeye çalış riske atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…