"Hahaha" işareti kaldırılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takmayacaksın bu kadar. Arkadaşın senle bir kere dalga geçti diye onla arkadaşlığını kesiyor musun? Ben de yaşadım bu durumu. Çok iyi biliyorum.

Hocam sonraki mesajımda yazdım zaten bunu kaldırılmamalı diye.

Ben takmıyorum ama burada arkadaşa kızan kişilerin %70'i başka bir konuda kendilerine atıldıkları anda kızacaklarına eminim.

Emoji çünkü çok aşağılayıcı ve sinir bozucu duruyor diğer mesajımda da belirttim zaten.

Sanırım forumu bırakacağım, çoluk çocuk dolu olduğu iyice belli oldu zamanımı boşa harcıyorum resmen. İyi günler herkese...

Her hahaha'ya alınacaksanız işiniz zor.

Ne nedenle kullandığını anlayamazsın.
Ayrıca beğeni sayısının olduğu zamanlar "hahaha" beğeni olarak sayılıyordu. Bunun aşağılayıcı bir ifade olduğunu düşünmüyorum.

Hocam herkes için değil çoğu kişi besbelli bir şekilde yapıyor bunu.
Kaldırılmamalı ama bence gereksiz yere kullananlara ceza verilmeli neden attın diye soruyorsun çıt yok bilgisi yok ama konuşuyor.(ben alınmam sen alınmazsın ama başka biri alınır siniri bozulur. sırf bunun için forumu bırakmaz acayip saçma tamam ama bazı kişilerini sinirini bozan bir durum bu )

Sanırım forumu bırakacağım, çoluk çocuk dolu olduğu iyice belli oldu zamanımı boşa harcıyorum resmen. İyi günler herkese...
Sırf bir standart XenForo ifadesi için forumu bırakacaksanız, bize bir şey demek düşmez.

Daha 3 Ocak 2021'de foruma katılmış birisinin 11 yıllık özelliğin kaldırılmasını talep etmesi daha çocukça geliyor bana.

"hahaha" ifadesine alınıp forumu bırakanı ilk defa görüyorum. Birkaç gün sonra görüşürüz.
Hocam herkes için değil çoğu kişi besbelli bir şekilde yapıyor bunu.
Kaldırılmamalı ama bence gereksiz yere kullananlara ceza verilmeli neden attın diye soruyorsun çıt yok bilgisi yok ama konuşuyor.
Ben pek denk gelmiyorum. Ayrıca bunun için ceza verilecekse ceza verilmesi gereken daha çok şey var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…