Takmayacaksın bu kadar. Arkadaşın senle bir kere dalga geçti diye onla arkadaşlığını kesiyor musun? Ben de yaşadım bu durumu. Çok iyi biliyorum.
Sanırım forumu bırakacağım, çoluk çocuk dolu olduğu iyice belli oldu zamanımı boşa harcıyorum resmen. İyi günler herkese...
Ne nedenle kullandığını anlayamazsın.
Ayrıca beğeni sayısının olduğu zamanlar "hahaha" beğeni olarak sayılıyordu. Bunun aşağılayıcı bir ifade olduğunu düşünmüyorum.
Sırf bir standart XenForo ifadesi için forumu bırakacaksanız, bize bir şey demek düşmez.Sanırım forumu bırakacağım, çoluk çocuk dolu olduğu iyice belli oldu zamanımı boşa harcıyorum resmen. İyi günler herkese...
Daha 3 Ocak 2021'de foruma katılmış birisinin 11 yıllık özelliğin kaldırılmasını talep etmesi daha çocukça geliyor bana.Sanırım forumu bırakacağım, çoluk çocuk dolu olduğu iyice belli oldu zamanımı boşa harcıyorum resmen. İyi günler herkese...
Olay alınmam değil. Kendimi çocuk parkında gibi hissediyorum. Boşuna dolandım 2 aydır burada. Azınlıkta var tabi çok değerli insanlar ama azınlık işte...Her hahaha'ya alınacaksanız işiniz zor.
"hahaha" ifadesine alınıp forumu bırakanı ilk defa görüyorum. Birkaç gün sonra görüşürüz.Sanırım forumu bırakacağım, çoluk çocuk dolu olduğu iyice belli oldu zamanımı boşa harcıyorum resmen. İyi günler herkese...
Ben pek denk gelmiyorum. Ayrıca bunun için ceza verilecekse ceza verilmesi gereken daha çok şey var.Hocam herkes için değil çoğu kişi besbelli bir şekilde yapıyor bunu.
Kaldırılmamalı ama bence gereksiz yere kullananlara ceza verilmeli neden attın diye soruyorsun çıt yok bilgisi yok ama konuşuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.