Haier-t5m2a (cx620) Bios güncelleme

danego61

Kilopat
Yer
Nilüfer/Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim Haier-t5m2a bilgisayarım var. Bunun biosunu güncellemek istiyorum. Bana yardım edebilir misiniz?

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı2.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam, yüklerken değil de yükledikten sonra açılmama veya bazı donanımlarda problem olma ihtimali olabilir.
Çünkü 2. üretici sitesinden alınmış bios değil. Ancak model uyduğu için çoğunlukla uyacaktır, tarihler birbirine de çok yakın bence güncellemeye gerek yok.

Eğer yinede güncellemek istersen sosyalde usb bootable rehberini oku incele ve uygula.
Sonra verdiğim 1. rar'ı aç ve içindeki 4 dosyayı (Klasörle birlikte değil) usb belleğin içine çıkart. Bıos'a girip usb boot et.
Karşına 98 ekranı geldiğinde FlashME yaz ve enter'a bas.
____
2. rar'ı masaüstüne çıkar yönetici çalıştır. Adaptörü bağla ve yönergeleri takip et.
3. rarı ise 1. rar'ı nasıl yaptı isen o yöntemle yapacaksın. Yanlız FlashME yazacağın yere ECALL yazacaksın.

Tamam, yüklerken değil de yükledikten sonra açılmama veya bazı donanımlarda problem olma ihtimali olabilir.
Çünkü 2. üretici sitesinden alınmış bios değil. Ancak model uyduğu için çoğunlukla uyacaktır, tarihler birbirine de çok yakın bence güncellemeye gerek yok.

Eğer yinede güncellemek istersen sosyalde usb bootable rehberini oku incele ve uygula.
Sonra verdiğim 1. rar'ı aç ve içindeki 4 dosyayı (Klasörle birlikte değil) usb belleğin içine çıkart. Bıos'a girip usb boot et.
Karşına 98 ekranı geldiğinde FlashME yaz ve enter'a bas.
____
2. rar'ı masaüstüne çıkar yönetici çalıştır. Adaptörü bağla ve yönergeleri takip et.
3. rarı ise 1. rar'ı nasıl yaptı isen o yöntemle yapacaksın. Yanlız FlashME yazacağın yere ECALL yazacaksın.

Neyse ben vazgeçtim. Birde bu 3.rar ne işe yarıyor merak ettimde?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı