- Makaleler
- 1
Gerçek. İnstagramınada bak bence botan.b olması gerek. Çok büyük bir yetenek ve türkiyede değilde amerikada vb. yerlerde olsaydı şuanda her yerde bilinir olurdu.Bu Cover sizce gerçek mi? İnanılmaz iyi bir ses ve rap sevmediğim halde inanılmaz etkilendim. Gerçekse eğer umarım dünya çapında bir yıldız olur.
Aynı fikirdeyim. Aleyna tilkilere kaldık yine.Gerçek. İnstagramınada bak bence botan.b olması gerek. Çok büyük bir yetenek ve türkiyede değilde amerikada vb. yerlerde olsaydı şuanda her yerde bilinir olurdu.
Başkalarının şarkılarını çok iyi söyleyerek ünlü olanlar; üretme sırası kendilerine geldiğinde ise genelde çöker giderler.Gerçek. İnstagramınada bak bence botan.b olması gerek. Çok büyük bir yetenek ve türkiyede değilde amerikada vb. yerlerde olsaydı şuanda her yerde bilinir olurdu.
Üretim evet zor. Ama bu kadar yetenekli birinin üretebileceğini düşünüyorum.Başkalarının şarkılarını çok iyi söyleyerek ünlü olanlar; üretme sırası kendilerine geldiğinde ise genelde çöker giderler.
Bu şekilde ünlü olup sonra devamını getirebilen sanatçı malesef yok. Bazı insanlar üretimde bazıları performansta öne çıkarlar.
Üretim evet zor. Ama bu kadar yetenekli birinin üretebileceğini düşünüyorum.
Üretebiliyor olsaydı bunu yapmaya ihtiyacı olmazdı.
Dediğim gibi, yetenek ve özgünlük başka bir şey.
FUtboldan örnek vereyim.
Bu adam sokaklarda gösteri yapıyor. Attığı çalımlarla dünyada geçemeyeceği defans oyuncusu yok.
Bir videsonda Neymar ile bir araya geldi ona bile bazı çalım hareketleri öğretti.
Çok yetenekli, peki hangi klüpte oynuyor? Çünkü futbol için yetenek tek başına yeterli olan bir şey değil. Düşün, Neymar dan daha iyi çalım atıyorsun ama o yılda 200milyon kazanıyor sen sokakta mendil açıyorsun.
Müzik meselesinde de durum benzerdir,
Bilmiyorum takip edermisin, Youtube da yüzlerce yatak odası gitaristi var. Bazıları teknik ve çalım açısından Günümüzdeki ünlü bir çok gitaristi otuza katlar, yirmiye böler.
Bu adamlar çok rahat gidip SLASH ın yerine Guns and rosses da çalabilir, hatta daha iyi çalabilirler ama onun gibi üretmezler.
Klasik müzik virtüözleri doğaçlama çalamazlar, aynı sebepten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.