Hakarete nasıl dava açarım?

my last mistake

Hectopat
Hiç takip etmediğim bir sayfa var. Sürekli öneri geliyor mizah sitesi güya ve leş. Bir tane gönderi vardı mizah ya güya rezalet ama. Ben de sadece ne kadar komikmiş ya yazdım.

Admin de ana avrat saydırmış durduk yere burda yazılmaz şimdi. Bu nasıl olay arkadaş?

Direkt açacağım dava da yol yöntem bilmiyorum. Avukat tutmak lazım mı? avukatsız olur mu?

Uğraşsın bakalım yazın sıcağında. Umarım Türkiyedir'de.

Polise giderek onlardan yardım isteyin çözebilirler az paraya avukatda tutabilirsiniz.(fiyatları bilmiyorum)

Hiç takip etmediğim bir sayfa var. Sürekli öneri geliyor mizah sitesi güya ve leş. Bir tane gönderi vardı mizah ya güya rezalet ama. Ben de sadece ne kadar komikmiş ya yazdım.

Admin de ana avrat saydırmış durduk yere burda yazılmaz şimdi. Bu nasıl olay arkadaş?

Direkt açacağım dava da yol yöntem bilmiyorum. Avukat tutmak lazım mı? avukatsız olur mu?

Uğraşsın bakalım yazın sıcağında. Umarım Türkiyedir'de.
Avukat parasını ilk senin ödemen gerekiyor, dava kazanırsan onlar geri sana veriyordu ve devlete tazminat veriyordu sanırım. Boşa para ve davalar uzun sürüyor. Gerek yok bence.

Admin de ana avrat saydırmış durduk yere burada yazılmaz şimdi. Bu nasıl olay arkadaş?

Direkt açacağım dava da yol yöntem bilmiyorum. Avukat tutmak lazım mı? Avukatsız olur mu?

Uğraşsın bakalım yazın sıcağında. Umarım türkiyedir'de.

Engelle geç hocam sen bu kadar küfürü kafaya takıyorsan sosyal medya kullanmayacaksın ayrıca bu adama davanın ulaşması en az 2 ay sürer sürecin bu kadar hızlı ona ulaşacağınımı sanıyorsunuz siz uğraşacaksınız hem de boşa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı